• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no ... jestem za tym że pewne zeznania można wyłączyć, ale dobrze by było by był jawny

aga ja wiem o co chodzi o moim teściom miałam kiedyś szczerą rozmowę z teściową ...
wprost usłyszałam, że wyobrażali sobie inną synową, małą filigranową brunetkę (jak poprzednia dziewczyna m) oraz o innym statusie majątkowym, a także młodszą i mniej nastawioną na "życie ustabilizowane" -bo któż bierze ślub w wieku 26 lat ????? kiedy do 30-stki trzeba szaleć!!!!!!!

Ostatnia edycja:
bietka też miałam kiedyś taką rozmowę i wprost powiedziałam teściowej ze ona by chciała żebym zostawiła jej synusia zabrała dzieci i wtedy była by szczęśliwa bo miała by go tylko dla siebie a m do dziś wspomina że matka mu powiedziała że lepsze żony nie znajdzie nie lubiła jego poprzedniej narzeczonej

o innym statusie czyli co biedniejszą czy bogatszą a ślub w wieku 26 lat ja miałam 21 kiedy wyszłam za mąż i to była najlepsza decyzja w moim życiu

uuuu bietka ostro! ja jak już Wam pisałam usłyszałam raz od teścia, że brat m tak dobrze trafił, bo synowa ma mieszkanie, więc mają dwa i mogą "trzepać kasiorę z wynajmu" (mój teść zawsze jak o kimś opowiada to mówi, ile ten ktoś ma kasiory). dwa od teściowej - że bratowa ma same plusy i u niej zawsze jest wszystko idealne. Oni kupują dodatkowe ubezpieczenie, my kierownicę do gry. Oni jadą na wakacje do wujka, żeby zaoszczędzić, my dwa, trzy razy w roku z psem gdzieś na tydzień. Nie lubią mnie, bo jestem inna niż oni, ale ja wcale nie zamierzam się zmieniać.

Wczoraj m dzwonił do matki powiedzieć jej, że dostał tą pracę, powiedziała "yhm". wieczna wymówka, że jest zmęczona pracą...

a moim się buzia nie zmyka, przywożą nam walówkę na dwie szuflady w lodówce, pomagają, mama przyjeżdża coś mi gotować, a teściowa w dalszym ciągu nawet raz nie zadzwoniła. Czasu się nie cofnie, a potem będą się dziwić, że nie jeździmy do nich. już czekam na te wywody jacy to jesteśmy okropni, że nie jedziemy na święta...

Ciekawe bietka, Aga, Marta, Gosiu, justi, 6mamo jakimi Wy będziecie teściowymi ;)

ho ho ho Anisiaj ciekawe czy tego dożyję....

Wiecie co mi się dzisiaj śniło? Miałam przed sobą troje dzieci które opłakiwałam bo wszystkie nie żyły.Boję się nawet wypowiadać ich imiona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry