• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka, obmywaj jej po każdym spacerze ciepłą, ale nie gorącą wodą. zmieniaj często opatrunki, przemywaj przy tym wodą utlenioną i zakładaj jej skarpetki na spacery. no i spacery krótsze, zdecydowanie. za kilka dni się zagoi. dwie pozostałe łapki smaruj maścią witaminową albo propolisową z apteki. pewnie miała suche i popękały na śniegu.

reklama
Dzień dobry :)
Trochę mnie nie było, tydzień temu wróciłam z Mazur ale jakoś nie miałam głowy ani czasu żeby zajrzeć na bb, dziś mam chwilkę, prosiłabym o jakiś chociaż minimalny skrót, wiadomo że nie da się opisać ani tym bardziej doczytać ostatnich 3 tygodni a tyle mnie nie było!
Miłego dnia, ja mam wlączone tvn 24, bardzo dobrze że proces jest jawny...

Bietka wiesz co - masakra tyle Ci powiem bo brak mi słów ale moja teściowa też tak gada także wiem co czujesz ja nie wiem po co oni to mówią lubią sie pastwiac nad nami czy jak????
Anisiaj no i dobrze ze jesteś inna wszyscy nie muszą byc jednakowi mój m też mocno oszczędza a ja zawsze mówię że po co aż tak i tak umrę i tak to nie mogę korzystac
Gosiu naszczęście sny się inaczej tłumaczy
Evel tańczysz karniaka :-p

mojej siostry teściowa jest bardzo chora ma raka który postępuje bardzo szybko w przeciagu 3 tyg ze zdrowej osoby w stan agonalny teraz jest rośliną robili jej operacje ale tyko otworzyli i zaszyli z powrotem i moja siostra uświadomiłam Oliwie że babcia umiera i teraz biedna płacze cały czas

marta nie wiem po co, wiesz miała odwagę powiedzieć mi to prosto w oczy więc... przynajmniej wiem o co im chodzi.
ciężko chyba z tak małymi dziećmi rozmawiać o śmierci :(

anisiaj dziękuję, maść wylizuje...:-(:baffled: nie da sobie smarować musiałabym posmarować i założyć na noc gaziki :dry:

2Q==

no to tańczę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry