• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!

Ale jestem obolała,tzn. znowu boli mnie lewy bok,że śmiać się nie mogę o kichnięciu czy kaszlnięciu nie wspomnę.Ale tym razem nie jest to z powodu zapalenia płuc,jestem prawie pewna że to jest jakieś zapalenie mięśnia czy nerwu.Już kiedyś tak miałam i jak pójdę do lekarza to już wiem co mi zapisze czyli ketonal i mydocalm.
Dziś moja mamcia ma urodzinki,skończyła 58 lat i wieczorkiem jedziemy do niej na ciacho i kawkę.

Co do Katarzyny W. to dla mnie bladzia nie z tej ziemi,kamień ma więcej serca,ciepła i uroku niż ona!!!
Dodatkowo za karę powinni ją wysterylizować jak pospolitą sukę!!!A że proces jawny i bardzo dobrze!!!

Nie wiem jaką będę teściową,ale postaram się nie wpierdzielać i równo traktować wszystkie wnuki!!!No i ja lubię obecną laskę mojego syna.Zresztą jak ożeni się z heterą ,to on nie ja będzie się z nią użerać!!!

Jestem kochane, ale tylko z doskoku. Nawet dzisiaj obiad mam w plecy.
Robię layout i się wściekam bo program mi się powiesił.
Byłam w lidlu ale wieśniaki wszystko wyniosły. Kupiłam tylko piżamkę. Bluzeczek nie było i rajtuzek też. Zapytałam z siostrą pani która układała towar czy będą jeszcze bluzki, to tak mi odszczeknęła, że żałowałam że się odezwałam.
Zaraz was doczytam i po Kubolka muszę jechać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry