• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

my po lekarzu, wszystko OK. powitaliśmy dzisiaj kolejnego zęba oraz w drodze są kolejne dwa tym razem dwie górne dwójki- ot tak nie typowo :)

u nas piękne słonko - z tej okazji może nawet 2 spacery zaliczymy ??? :-)

miłego dnia :*

Witajcie dziewczynki!!!
Wybaczcie mi te nagłe wczorajsze zniknięcie,ale w domu mam solidarność plemników!
Aguś dziękuję ja czuję się w miarę dobrze,a jak Kubuś i pozostałe dzieciaki?Jak samopoczucie???
Anisiaj tęsknota zrozumiała,ja też tak mam zawsze myślę sobie,że odpocznę wyluzuję się.Ale zanim dobrze wyjadę to już tęsknię.No i ja też mam takie wymarzone miejsce na swój własny kąt na ziemi.
Bietka Franek nie spał jeszcze co najmniej 2 godziny po meczu,hehe może za słabo rzępolił:-)
Justi a kiedy ty odpoczywasz jak ciągle masz wysokie obroty,musisz mieć dobry akumulator!!!
Martuś może właśnie tak jest,że Oliś nie potrzebuje tyle snu.Moje dzieci dość wcześnie zaczęły przesypiać całą noc.
Evel ja teraz już nie farbuję się sama,podziwiam ciebie i Martę za eksperymenta na głowie!!!
Małgosiu jak się czujesz,co tam u ciebie???

A ja w tę sobotę idę na imprezkę do moich rodziców z okazji ich 40 lecia pożycia małżeńskiego,jak zdążę to wydziergam im obrus na szydełku w prezencie.
A dziś idę do pediatry po wnioski do sanatorium,i jutro sama do NFZ-u zawiozę,bo będzie szybciej.Mam nadzieję wyjechać na skierowanie z dwoma chłopcami i Szymkiem na przyczepkę.Oczywiście nad morze,nie inaczej!!!

Na razie tyle chciałam powiedzieć-miłego dnia dziewuszki!!!

6-kowa, właśnie coś zaczyna zawodzić mój akumulator. Muszę podreperować zdrowie.
Przyszedł mi mój nowy telefon:) mam radośc jak dziecko:))) Bo stary SE już mi zbrzydł przez jego fochy;-)
Evel powodzenia!!!!!
Anisiaj, wstawaj!!!! wróciłaś już do domku?
Bietka, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzoana przesyła pozdrowienia dla każdej!!!

Bietka u mnie nie ma pogody pochmurno i wiatr :-(
6mamo właśnie jak sie czujesz?

wiecie co ja pomyślałam wczoraj ? może Oli teskni za tatą, wiem ze jest maly ale w jakiś sposób to odczuwa bo jak jest m to w nocy ładnei śpi budzi sie 2 razy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry