• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kochane, ja tak szybciutko. W remoncie jakies nowe rzeczy, plus malowanie sypialni, wiec zostane tu do soboty. Psiapsiola ma dzis wolne, m tutaj spal i mam od wczoraj Nucie, co mnie bardzo cieszy. Dzisiaj bedzie mnie malo, bo nie chce przy kolezance siedziec.

Milego dnia wszystkim, przepraszam, potem Was nadrobie.

Kochane, zbieram się i wychodzę na tą rozmowę bo mam na 13, później po dzieci także nie wiem czy dziś jeszcze zajrzę a jutro od świtu mnie nie ma bo mam jutro z Amelką wizytę u endokrynologa na klinikach, na którą czekałam ponad pół roku i pewnie sporo czasu mi tam zejdzie bo tam zawsze jest mega tłum...
Justi dziś wieczorkiem Ci wyślę paczuszkę :)

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Jestem na moment... rozmowa była krótka, kierowniczka sobie przerwę na telefon zrobiła... rekrutacja jest do jutra pojutrze będą dzwonić ale i tak nie mogę tam pracować bo tam jest praca 12 godzin dziennie... i jakiś dzień wolny za to... ale 12 godzin jest w moim przypadku bez szans bo nie miałby mi kto dzieci odebrać i z nimi być... i nie miałabym nawet jak z Wikim lekcji odrabiać jakbym siedziała w pracy od 9 do 21, masakra ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry