• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka ale słoiczki z miesem tez są od 4 miesiąca
Bobo z mlekiem bebiko daje mam zwykły kleik ryżowy i kleik ryżowy bananowy i daje na przemian

zrobiłam sobie chleb smażony z jajem i ketchupem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
bobo długo...
marta ja nie widziałam z mięsem od 4mca - poza tym wg mnie i mojego lekarza mięso dopiero po 6 m-cu (ale ja jestem niedoświadczona i konsultuje się z pediatrą) - także wiesz... każda może mieć inne zdanie...

bietka no wlasnie tez tak mysle :( to juz ponad tydzien :( boli mniej ale boli :( butelki nie odkrece, klamki nie nacisne pasow nie zapne bo boli. chyba bez lekarza sie nie obedzie :( m jutro do pracy wiec jutro nie pojde moze w poniedzialek sie uda

Bietka dałabym sobie ręke uciąc ze gdzieś widziałam............ kurcze no nie wiem sama co mam mu wprowadzic a co nie......... gdzieś czytałam że ryż, brokuły, szpinak można, po marchewce jabłku i pyrce nic mu nie jest no ale dawałam mu z początku łyżeczkę maluśką teraz dwie ale to coś by mu wyszło jakby był uczulony

bietka no tyle dobrze ze to nie zlamanie :)
moja julcia slicznie usypia :) kladziemy ja do lozeczka i jest cisza lezy sobie chwilke i usypia sama bez placzu czy marudzenia:) nauczyla sie :) ciesz sie ze usypia bez kolysania czy innych rzeczy. no pielucha na glowie musi byc obowiazkowo hihi

Kochane, ja na szybko.

Marta, trzymam kciuki za dzisiejsza noc!

Bobo, a robisz jakies oklady?

Bietka, fiu fiu, raczkowanie :)

Ja dzisiaj okropnie cierpie, juz 3 dzien bez kibelka, wiecie co mam na mysli. Nic mi nie pomaga. Jutro wracam do domu, tam ponoc sajgon, ale ojciec z robotnikiem jutro jada i m musi sam dokonczyc i ogarnac...wiec w sobote przyjezdza moj tata mu pomoc. Rodzice sa u nas co tydzien, tylko na nich mozemy liczyc...

Bietka to napisz mi co mu mogę dac ok? a na jabłko się kwasi ale coś tam zje tamto z kurczakiem włożyłam w sloiczki wyszły 3 od koncentratu i zamroziłam
Anisiaj w weekend przyjedzie Magda i weźmie Ci te ciuszki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry