• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
łyżeczką - nigdy do butelki -płynne ale gęstsze niż "nasze zupy". takie papki... zresztą jak zmiksujesz ugotowanego ziemniaka z marchewką to wyjdzie gęste... odrobinkę wody ... najlepiej kup pierwsze "coś " w słoiczku i zobacz konsystencję, skład... potem sama zrobisz :))))
ja zaczynałam od HIPP dynia z ziemniaczkiem oraz od jabłka - ale sama je ścierałam na miazgę - są specjalne tarki dla niemowląt :)
images

no ja zmiksowałam pyrkę, marchewkę i kawałek piersi z kurczaczka ( siostra mi tak kazała) i dałam dwie łyżeczki narazie a tarke mam taką ;-) łyżeczką coś mu to nie idzie za bardzo

ide kąpac młodego póżniej bede

jestem mały po kąpaniu zjadł kasze i ani myśli spac

Ostatnia edycja:
marta sama kasze mu dajesz? bebiko juz mu nie dajesz? widze ze juz mu duzo nowosci wprowadzasz? kiedy macie szczepienie i bioderka?

julka tez juz po kapieli tatus teraz nakarmil i zaraz idzie jula spac

40 minut usypiania :baffled: mam nadzieje ze sie nie obudzi :baffled:
Bobo kaszke podaje z mlekiem w butelce, szczepienie mamy po 12stym marca a na bioderka po 4 miesiącu misze go teraz jakoś zapisaac a szczepienie znów 3 wkłucia, wprowadzam ale po mału już tydzień je marchewkę z jabłuszkiem i wszystko oki

jestem:)

Ja Kubie jeszcze nie zaczęłam nic wprowadzać, poczekam jeszcze ze dwa tygodnie

Bobo jak z mlekiem krowim, takiego się przynajmniej do roku nie daje

no marta wcześnie mięsko ... ale jak masz doświadczoną siostrę - to ja się nie wypowiadam...
po 5-6 mcu zacznie ładnie jeść łyżeczką - bo wykształci mu się odruch zagarniania z łyżki a nie wypychania języczkiem...

kurde ale jestem padnięta - od 5 na nogach, tak mnie boli kręgosłup ... :/

jakbym usnęła nad klawiaturą to mówię dobranoc :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry