D
Dzoana.a
Gość
Bobo, jaką szlachecką
Dowcipnisia z Ciebie
Dowcipnisia z Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dowcipnisia z Ciebie
śliczne ..Aga, udany o tyle, że wiem, gdzie zegarka nie ma;-) Niby mam tydzień urlopu, ale tak mi szybko mija, że nawet nie wiem kiedy, a znów trzeba będzie pójśc do pracyChciałam kupić sobie buty na koturnie, ale jedyne co mi się podobały to były niebotycznie wysokie i nie chciałam ryzykować połamaniem nóg.
Upatrzyłam sobie te pierwsze od prawej, ale sa masakrycznie wysokie Inspiracje - ONA SS2012
hhihi a jaki masz rozmiar ?????Bobo, jaką szlacheckąDowcipnisia z Ciebie
![]()
Różnie, zależy od firmy, ale od 36 do 37. Raz udało mi się kupić w promocji tenisówki Caterpillar rozmiar 35. Noga weszła bez obcinania palców, ale tylko na rajstopę, bo na skarpetkę miejsca już nie mahhihi a jaki masz rozmiar ?????

Tak jak Ci Gosiulek napisała, to lepiej będzie dla tej koleżanki, jak jej odmówisz. Skoro Twoja Mała choruje to może lepiej, że nie będziesz narażała jeszcze cudzych dzieci. Mam nadzieję, że Mya szybko wyzdrowiejeCzesc dopiero was nadrobilam
u nas dzien do du... pomimo sloneczka za oknem, mala od wczoraj ma goraczke i biegunke jest marudna strasznie, nie chce jesc dobrze ze chociaz pije duzo. A ja mam dylemat bo jeszcze wczoraj zgodzilam sie zajac dzieckiem kolezanki bo jutro maja zamknieta szkole ale nie ukrywam ze przez to ze Mya jest chora i marudna nie mam ochoty sie nikim zajmowac zaraz poprosze M zeby do nich zadzwonil bo ja nie potrafie odmawiac....ciekawe jak zareaguja.
A myślałam, że tylko kobietki mają focha i nie mówią dlaczegoA mój m nawet do mnie nie zadzwonił z pracy.O co mu kuźwa chodzi? Naprawdę nie wiem...Zaczynam się wkurzac i obym mu awantury nie zrobiła ale coraz mniej mam cierpliwości.
Weź na przeczekanieNie, te o które pytasz są niższe. Przynajmniej w porównaniu z tymi moimi. Ale na moją nogę były za masywneDzoana ładne, mnie osobiście podobają się te drugie od lewej, też były takie wysokie?
Chyba, że fasola będzie chciała inaczej