• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga, udany o tyle, że wiem, gdzie zegarka nie ma;-) Niby mam tydzień urlopu, ale tak mi szybko mija, że nawet nie wiem kiedy, a znów trzeba będzie pójśc do pracy:wściekła/y: Chciałam kupić sobie buty na koturnie, ale jedyne co mi się podobały to były niebotycznie wysokie i nie chciałam ryzykować połamaniem nóg.
Upatrzyłam sobie te pierwsze od prawej, ale sa masakrycznie wysokie Inspiracje - ONA SS2012
śliczne ..
Bobo, jaką szlachecką:-D Dowcipnisia z Ciebie:-D
hhihi a jaki masz rozmiar ?????

zabrałam się dziś za odpieluchowywanie .. masakraaaaaaaaaaaaaaaaa....

Czesc dopiero was nadrobilam

u nas dzien do du... pomimo sloneczka za oknem, mala od wczoraj ma goraczke i biegunke jest marudna strasznie, nie chce jesc dobrze ze chociaz pije duzo. A ja mam dylemat bo jeszcze wczoraj zgodzilam sie zajac dzieckiem kolezanki bo jutro maja zamknieta szkole ale nie ukrywam ze przez to ze Mya jest chora i marudna nie mam ochoty sie nikim zajmowac zaraz poprosze M zeby do nich zadzwonil bo ja nie potrafie odmawiac....ciekawe jak zareaguja.

Madlen no stracha musialas miec niezlego ale dzidzius widocznie za maly na usg przez brzuchol gratuluje niech dzidzia rosnie zdrowo.

Widze ze wasi panowie potrzebuja kilku kopow w tylek, moj naszczescie ostatnio grzeczny a dzisiaj to juz wogole na rekach mnie nosi bo pomagam mu pisac prace do szkoly wtedy to nawet nie widzi ze w domu nie posprzatane;-);-);-)

Scotland ale to nawet dobrze dla tamtego dziecka że odmówisz.A nóż się zarazi i koleżanka będzie miałą żal?

A mój m nawet do mnie nie zadzwonił z pracy.O co mu kuźwa chodzi? Naprawdę nie wiem...Zaczynam się wkurzac i obym mu awantury nie zrobiła ale coraz mniej mam cierpliwości.

hhihi a jaki masz rozmiar ?????
Różnie, zależy od firmy, ale od 36 do 37. Raz udało mi się kupić w promocji tenisówki Caterpillar rozmiar 35. Noga weszła bez obcinania palców, ale tylko na rajstopę, bo na skarpetkę miejsca już nie ma:-D
Czesc dopiero was nadrobilam

u nas dzien do du... pomimo sloneczka za oknem, mala od wczoraj ma goraczke i biegunke jest marudna strasznie, nie chce jesc dobrze ze chociaz pije duzo. A ja mam dylemat bo jeszcze wczoraj zgodzilam sie zajac dzieckiem kolezanki bo jutro maja zamknieta szkole ale nie ukrywam ze przez to ze Mya jest chora i marudna nie mam ochoty sie nikim zajmowac zaraz poprosze M zeby do nich zadzwonil bo ja nie potrafie odmawiac....ciekawe jak zareaguja.
Tak jak Ci Gosiulek napisała, to lepiej będzie dla tej koleżanki, jak jej odmówisz. Skoro Twoja Mała choruje to może lepiej, że nie będziesz narażała jeszcze cudzych dzieci. Mam nadzieję, że Mya szybko wyzdrowieje
A mój m nawet do mnie nie zadzwonił z pracy.O co mu kuźwa chodzi? Naprawdę nie wiem...Zaczynam się wkurzac i obym mu awantury nie zrobiła ale coraz mniej mam cierpliwości.
A myślałam, że tylko kobietki mają focha i nie mówią dlaczego:-D Weź na przeczekanie
Dzoana ładne, mnie osobiście podobają się te drugie od lewej, też były takie wysokie?
Nie, te o które pytasz są niższe. Przynajmniej w porównaniu z tymi moimi. Ale na moją nogę były za masywne
Bietka, z wszystkiego zrezygnuję, będę miała mdłości przez 9 miesięcy, ale obcasy będę nosić:baffled: Chyba, że fasola będzie chciała inaczej:-p

no dzoana też tak mówiłam :-)
kochana do 21 tygodnia, czyli do 5 m-ca śmigałam w obcasach - taka praca, że ładniej wyglądam w obcasach do kostiumu... ale potem, nie ma takiej opcji :-)
nie tyle fasola... co kręgosłup kochana :tak:
ale np. Ania Mucha dała radę :rofl2:

życzę Wam miłego wieczoru
wpadnę jutro, tak naprawdę mało się udzielam, bo mój nastrój jest kiepski i nie chcę Wam go psuć.

buźka :*

Bietka, myślę, że Mucha śmigała na obcasach tylko na specjalne wyjścia. Ja pewnie też skończę w japonkach i tenisówkach. Na razie korzystam z życia i możliwości chodzenia na obcasach. Ale nad tymi koturnami jeszcze się zastanowię, w końcu to były jedyne butki, które mi się podobały i w których moja noga ładnie wyglądała.
Do juterka Kochana, jutro będzie fajniejszy dzień:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry