• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Spoko, ja uwielbiam japonki, a deichmannie widziałam fajną kolekcję różnych różniastych, ale żadnych nie przymierzyłam, bo miałam w planach inne butki

Madlen gratuluję Tobie tego maleńkiego cudu pod twoim serduchem:tak::-)!!!
Bobo ja też na początku ciąży śpię,to normalne.Mnie takie spanie przeszło po około 4 miesiącach.
Gosiulku całe szczęście mój m też nie marudzi na zakupach.

Co do na obcasie,to chyba nie mogę,tzn ja mam prawie 180 cm,a mój m marne 168cm.Więc wyglądalibyśmy razem jak Flip i Flap gdybym obcasy założyła.A marzą mi się,oj marzą.

Ostatnia edycja:
Jestem ło Matko ale mnie nogi bolą od łażenia
ale płytki do kuchni i klej i wszystkie pierdy kupiliśmy- transport gratis :tak:
Dzona ja kocham koturny i obcasy moje ulubione buty na platformie mają szpilkę 10 cm no ale teraz tylko w płaskich chodzę
Scoti czasami trzeba odmawiać i to nie jest nic złego masz do tego pełne prawo

Ostatnia edycja:
Scoti-współczuje że Maya chora zdrówka dla niej :-) Dzoana-jeśli w sklepie w nich było ci wy:-)godnie to może i do chodzenia tez były fajne tylko ta wysokość ale może byż sie przyzwyczaiła :sorry: Marta-masz zdrowie do gonienia po tych sklepach ja juz wykąpana w łózku siedze zaraz do spania Bobo-jak tylko tego ci trzeba to śpij ja też podsypiam w ciągu dnia ostatnio mniej bo mala w domu ale jak tylko mam okazje to spie Bietka-mam nadzieje że na jutro humorek bedziesz miala lepszy:tak: Wazyłam sie po kapaniu i mam 2 kilo na plusie:happy: Madlen-oczywiście wielkie gratulacje dla ciebie i bąbelka dobrze ze sobie zdrowo rośnie

Ostatnia edycja:
Marta, ja uwielbiam szpilki i z tego co ostatnio zauważyłam mam ich więcej niż butów na płaskiej podeszwie. Pewnie na okres ciązy zostawię je sobie na specjalne okazję, bo kiedyś miałam obity krzyż i jak długo siedzę na niewygodnym krześle lub dużo chodzę w szpilkach to mnie M musi masować, bo strasznie mnie plecy bolą:-( Pewnie w ciąży to jeszcze bardziej będzie mi kręgosłup dokuczał.
Scoti-współczuje że Maya chora zdrówka dla niej :-) Dzoana-jeśli w sklepie w nich było ci wy:-)godnie to może i do chodzenia tez były fajne tylko ta wysokość ale może byż sie przyzwyczaiła :sorry: Marta-masz zdrowie do gonienia po tych sklepach ja juz wykąpana w łózku siedze zaraz do spania Bobo-jak tylko tego ci trzeba to śpij ja też podsypiam w ciągu dnia ostatnio mniej bo mala w domu ale jak tylko mam okazje to spie Bietka-mam nadzieje że na jutro humorek bedziesz miala lepszy:tak: Wazyłam sie po kapaniu i mam 2 kilo na plusie:happy:
Nawet nie chodzi o to, że mi w nich wygodnie nie było, ponieważ generalnie koturny są wygodne (przynajmniej ja je bardzo lubię). Bardziej sie martwię tym, że we Wrocławiu chodniki są strasznie nierówne i taka wysoka koturna jakby mi się wywichnęła to jak nic miałabym co najmniej skręconą nogę. Jak to mówię takie buty to tylko do taksówki i z taksówki na imprezę, bo chodząc po naszych krzywych chodnikach można się zabić.

Lecę pod prysznic i zaraz będę hi hi hi na tvp1 wybierają piosenkę na euro - oglądacie?
Bobo ja nie mam wyjścia m kupił by nie takie kafelki i co, wiesz jak to z nami kobietami jak urządza sie mieszkanie hi hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry