D
Dzoana.a
Gość
Koturny były w cenie od 89 do 119zł. W zależności od fasonu, te co Tobie się podobają kosztowały chyba 89złDzoana a w jakiej cenie są te buciki???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koturny były w cenie od 89 do 119zł. W zależności od fasonu, te co Tobie się podobają kosztowały chyba 89złDzoana a w jakiej cenie są te buciki???
:-)!!!
Marta-masz zdrowie do gonienia po tych sklepach ja juz wykąpana w łózku siedze zaraz do spania Bobo-jak tylko tego ci trzeba to śpij ja też podsypiam w ciągu dnia ostatnio mniej bo mala w domu ale jak tylko mam okazje to spie Bietka-mam nadzieje że na jutro humorek bedziesz miala lepszy
Wazyłam sie po kapaniu i mam 2 kilo na plusie
Madlen-oczywiście wielkie gratulacje dla ciebie i bąbelka dobrze ze sobie zdrowo rośnieNawet nie chodzi o to, że mi w nich wygodnie nie było, ponieważ generalnie koturny są wygodne (przynajmniej ja je bardzo lubię). Bardziej sie martwię tym, że we Wrocławiu chodniki są strasznie nierówne i taka wysoka koturna jakby mi się wywichnęła to jak nic miałabym co najmniej skręconą nogę. Jak to mówię takie buty to tylko do taksówki i z taksówki na imprezę, bo chodząc po naszych krzywych chodnikach można się zabić.Scoti-współczuje że Maya chora zdrówka dla niej :-) Dzoana-jeśli w sklepie w nich było ci wy:-)godnie to może i do chodzenia tez były fajne tylko ta wysokość ale może byż sie przyzwyczaiłaMarta-masz zdrowie do gonienia po tych sklepach ja juz wykąpana w łózku siedze zaraz do spania Bobo-jak tylko tego ci trzeba to śpij ja też podsypiam w ciągu dnia ostatnio mniej bo mala w domu ale jak tylko mam okazje to spie Bietka-mam nadzieje że na jutro humorek bedziesz miala lepszy
Wazyłam sie po kapaniu i mam 2 kilo na plusie
![]()