• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja.

Moje dziecko samo na chałupach a ja mam zamiar czapkę skończyć.
Do dentysty tego drugiego jestem umówiona na 2kwietnia.

Dobra zmywam pazurki.maluję i konczę czapkę.

Gosiu, to się naczekasz co?

M maluje ostatni raz ścianę w salonie, więc jak skończy i przestanie tam śmierdzieć, to pomierzę, bo tam mam miarkę, ok Gosiu? Zakochałam się w tym naszyjniku, co wczoraj wrzuciłaś na fb, coś pięknego. Rozkręcasz się :)

Anisiaj trudno.Dobrze z terminem bo akurat bedziemy u mamy.To jest zaraz po świętach.kacper zostanie z mamą a my pojedziemy. Powiedział że w ciągu jednego dnia powinno się udać.Jeśli nie to jeszcze kolejnego. Zobaczymy.

Ok. Robię teraz czapkę bo ktos kupił na allegro. Kochana zrobie wtedy kiedy bedziesz gotowa.
Który naszyjnik? Jakie kolory.No i jak się czujesz? Troszkę lepiej?

Oglądam na Polsat Cafe fajny program. Smacznie,zdrowo,kolorowo.Gotowanie zdrowo z dzięcmi.Magda Stużyńska prowadzi...Właśnie się skończył :(

Wpadam na chwilkę:) Byłam dzisiaj zapisać Kubę do przedszkola:szok: Ale ten czas leci!
Anisiaj, ja co jakiś czas zaglądam do galerii Gosi i kuszą mnie okropnie:) Wcześniej bardzo rzadko nosiłam jakiekolwiek bransoletki, ale teraz to codziennie:)
Marta, z tego co kojarzę to dzieciaczki ze zdjęcia są w podobnym wieku???
Bietka, ostatnio mam strasznie dużo na głowie a końca nie widać

reklama
Bobo może ze stawem coś się stało a chirurg tego nie widzi.Miejmy nadzieję że jest dobrze.

Zobaczcie jaką kurteczkę wczoraj kupiłam za 7zł.Jak nowa
Zobacz załącznik 543846

Wiecie jak dziwnie jak dziecka nie ma w domu. Został u mojego chrzestnego.Przyjechała Hania w jego wieku.Wczoraj prawie cały dzień razem spędzili najpierw u nich później u nas.Ciotka powiedziała żebym go przyprowadziła na 2godz. W podskokach poszedł.
Justi ja tez podjęłam decyzję o przedszkolu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry