• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam się pierwsza :)

Madlen grtuluję udanej wizyty :)
Bobo obecność już powinna być sprawdzana :-)
Dzoana kurcze super te butki ale naprawdę można sobie nogi polamać :tak: ja tez sobie w zeszłym roku kupiłam dwie pary na 11cm obcasie szpili czerwone i czarne do dwa razy je założylam jak jechaliśmy na impreze samochodem, masakra ze schodow schodzilam 5 min :eek: teraz szukam granatowych japonek bo niestety musze przerzucić sie na takie butki bo mnie przynajmnie nie cisną.

Wiolka a jak Nastka z ospą przechodzi choróbska i czuje się lepiej ??

Gosiulek
a jak u Ciebie sytuacja dziś wygląda ??
Scoti zdrówka dla córeczki :tak:

MartaSx dobrze,że kogoś znaleźliście i chyba to już tak jest jest ze człowiek się boi, podpiszcie umowe ile dajecie mu zaliczki i bedziecie miec podkładkę.

szóstkowa mamo nogi troche lepiej ale jeszcze puchną, mam duże zatrzymanie wody w organiźmie teraz w poniedziałek mam wizytę to może coś mi da, bo kurcze ciezko mi się chodzi.
Bietka jak dzisiaj nastórj ??
Anisiaj pewnie sie relaksuje :rofl2:

My dzis jedziemy do mojej mamy na dzialkę i popoludniu wracamy, w sumie to nie chce mi sie jechać bo kurcze od soboty ciągle cos i mam już dosyć no ale jak nie pojade to sie obrazi bo u teściowej byliśmy a u niej nie i taka robota najlepiej nigdzie nie jezdzić i miec spokój.
Wczoraj jednak pojechalismy na 40stkę do kolegi i mój m całą imprezę siedział przy pepsi:-) także moj foch i obraza poszły w dobrą stronę hehehehee siedziałam taka dumna,ze szok. a wszyscy koledzy nie mogli przeżyć,że to nie ja prowadze i sie go co chwila pytali przeciez Twoja żona moze prowadzić bo nie może pić. No i takie podejscie mają faceci. Do tego było tak koszmarnie zimno zmarzlam na tej działce, jedyne co dobre to Igor jak zwykle sie wybiegał i padł jak wróciliśmy zresztą ja tez obudziłam się o 00:49 w ciuchach z makijażem przy TV :baffled:

pozdrawiam resztę kobitek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się pięknie w ten 3-majowy,15 stopniowy burzowy dzień.
Jak tam się czujecie dziewuszki?
Bo ja od wczoraj,od późnego wieczora walczę z bólem ucha.Kurczę to już trzecie zapalenie w ciągu 3 miesięcy.:szok:

Jestem i ja już wstałam i rosół wstawiłam bo o 12 się goście zapowiedzieli na obiad i muszę dwa dania zrobić bo to głodomory hi hi hi
Anaber zazdroszczę ja bym z chęcią pojechała gdzieś na działkę ;-)
Bobo gdzie się wypuszczasz tak daleko hm ? hi hi hi
6 mamo współczuję oj jak to boli... ja w zeszłym roku miałam zapalenie ucha - masakra

U mnie 20 stopni w cieniu znów pięknie !
Witam resztę :-D

Bobo oj nie jest ładnie.W samym Gorzowie na razie przeszła jedna burza z piorunami,teraz jest spokój.Jednak co chwilkę pada deszcz i jest chłodnawo .U mnie na termometrze okiennym jest około 15 st,to Sybir w porównaniu z wczorajszymi 30 st.
A ja może pod koniec maja zawitam do Poznania tak na wycieczkę krajoznawczą i po muzeach,nie omieszkam też zawitać do Starego Browaru.

Bobo, wpisz mnie na listę obecności, witam wszystkie piekne Panie.
U mnie jest chlodniej niz wczoraj i tak dziwnie w powiertrzu coś wisi, ale może wytrzyma do wieczora.
Szóstkowa mamo, współczuję ucha, sama co prawqda nigdy nie miałam, ale z opowieści brata wiem, że to nic przyjemnego:baffled:

reklama
Hej
Dziewczynki teraz nie nadrobię ale może później mi się uda.
Mój hrabia wrócił wczoraj po piwkach...Wkurzyłam się ale dobrze mu bo chwyciło go rzygańsko. Oczywiścei spaliśmy w dwu różnych pokojach.Rano po jakimś tam czasie przylazł do mnie i przeprosił....Sam nie pamiętał czym go wkurzyłam....
Mówi że mnie potrzebuje i takie tam.

Miłego dnia Dziewczynki

Krysiu współczuję.Ja własnie z niego wyszłam a skoro ciągle nawraca to coś jest nie tak.Byłaś u laryngologa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry