• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aneczka a co na to maz? Kurde no znJac mnie to bym awanture zrobila!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki mala dalej ma biegunke ale naszczescie goraczka znikla, w nocy 4 razy przebieralam jej pampersa

ja przed chwila zrobilam test z sody pienilo sie czyli teoretycznie chlopczyk no zobaczymy;-) patrzalam tez na testy na plec z moczu na ebayu sa za £13 i tak sie zastanawiam czy by dla zabawy nie kupic.... chyba zamowie:-p

widze ze wszystkie grilluja i wygrzewaja sie w slonku:-)

witam dziewczyny.

Od rana nie miałam neta :-( cholerka chyba burze gdzieś przechodzą :sorry: nie wiem co jest przyczyną... na infolinii ciszaaaaaaaa

anaber
, wiolka dziękuję humor lepszy :-)
m wrócił nawet w normalnym stanie ...

anaber myślisz, że są jakieś leki na zatrzymanie wody w organizmie ????
ja wczoraj ledow ściągnęłam obrączkę :eek:
aneczkaa kurde... ja to Ci współczuje, pojedziesz do rodziców bez małej??? a jak udaru dostanie??? niech mąż pogada ze swoją mamą :-(

scotland, gosiulek ja bym nie dała 120 zł za taki test- wolałabym albo poczekać na usg,albo iść na dobry obiad, scotland a tak naprawdę przecież za kilka tyg będzie jasne :-) i życzę zdrówka dla córeczki.

bobo jak tam u cioci ????

a marta, justi leniu****ą ????

aga udanego grilla

6 mamo życzę zdrowia, może zaaplikuj sobie dicortineff do ucha ??? chyba pisałaś, że masz... tak mi się wydaje

Ostatnia edycja:
reklama
bietka mam dicortinef i już sobie aplikuję,mam też Apo-Napro 500 i też już łykam.Wydaje się że jest minimalnie lepiej.
aneczko może mnie łatwo mówić,bo stoję z boku,ale bierz małą pod pachę i jedź do rodziców,w ogóle gdzie tylko chcesz.A teścia i teściową oraz szwagierki olej cienkim siurem motylim.Jeśli twój m jest ok,to pójdzie za tobą,poprze twoje decyzje.To wy jesteście rodzicami ,nie oni.Kochana bardzo ci współczuję,jeśli oni są jak powiatowe chamy bez kultury ,to na drugi raz po prostu zamykaj drzwi na klucz,jeśli masz taką możliwość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry