• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
A od jutra ma się oziębić i zimno będzie bu....
Gosiulek widzisz przeszło mu, to dobrze bo taka atmosfera była nie zdrowa dla wszystkich . A co do testów na płeć nie wiedziałam że takie są, ale dla mnie to za drogo poczekam 15 maja gin mi powie co tam się chowa hi hi hi

Aga na pierwsze rosół, a na drugie robiłam ziemiaczki, schabowe z piersi kurczaka i mizerie

Aneczka bardzo Ci współczuję kurde co za ludzie udusiła bym takich

Bietka nie leniu****ę hi hi gości miałam od 12 i dopiero teraz pojechali

Ostatnia edycja:
Mi też byłoby szkoda tyle pieniędzy na test choć to bardzo kuszące:-p
My dziś pogrilowaliśmy...
A teraz odpoczywamy,tzn. m.oglada Fakty,maluch bajkę a ja bb:-D

Jestem na chwile ja dziś na obiadek robiłam żurek i bitki z sałatą z jajeczkiem i ogóreczkiem i oczywiście ziemniaki nie miałam ochoty znowu jeść rosół a jutro mój brat przyjeżdża Nastce przechodzi zostało doslownie pare strupeczków które lada chwila odpadną basen stoi przed domem pełen wody szkoda tylko że od jutra ma sie ochłodzić boli mnie coś dziś głowa strasznie nie moge sie doczekać jak sie poloże do łóżeczka

Marta-w koncu musi jej przejść u nas od 3 dni są burze ale gdzieś daleko bo u nas nawet nie pada tylko sie błyska grzmi i przechodzi może nas ominie jeszcze taka pogoda bo w sobote chcieliśmy zrobić kolo 17 grila dla gości dziś wqyciągliśmy zjeżdżalnie którą Nastka dostała od chrzestnego i dzieci by mialy uzywanie na podwórku pod warunkiem że pogoda pozwoli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry