• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja tez sie witam wczoraj byla sliczna pogoda wiec wzielam sie za delikatne plewienie ogrodka a dzisiaj nie moge chodzic tak mnie plecy bola:-( ciekawe jak ja w weekend bede pracowac.....

reklama
Joweg-napewno będą chciały z toba zostać tylko moze sie troche oszczędzaj żebyż taka obolała nie była?wiem że przed wprowadzeniem sie do domu to remont i wszystko ale niech ktoś pomoże byłoby łatwiej Scotland-współczuje może za dużo na raz zrobiłaś odpocznij sobie:-)

scotland18- ja to samo :) wczoraj ogrodek te chwasty i to wszytsko ehhh nie czuej rak hehehe a musze przed ciaza jeszcze wszystko sama przekopac i posadzic bo juz salaty i pomodory kupilam :)

najgorsze ze podczas wyrywania tych chwastow czulam sie super nic nei bolalo nawet sie nie zmeczylam ale po paru godzinach poczulam ze przesadzilam... joweg wierze ze masz teraz duzo pracy ehhh my baby wszystko wolimy same zrobic

reklama
cześć dziewczynki :)

ja dziś od rana pranie sprzatanie :baffled: ogarniam po tych majowych gościnach kurcze i jestem zmęczona już wszystkim, śniło mi się dzisiaj,że wcześniej urodzilam a ja tu jeszcze nic gotowe nie mam :confused: hmmmmmmmm ciuszki moge poprać i poprasowac ale nie mam jeszcze ich gdzie pochować bo kurcze moj m bedzie szafe robić dopiero gdzieś za 2-3 tyg. łóżeczko w połowie polakierowane nawet ładnie wygląda ale jeszcze pół zostało :dry:, wózek nie wyprany więc jestem w czarnej d...e jakoś ten sen dziś mnie zestresował i doszłam do wniosku,że poprzedniej ciąży bardziej zorganizowana byłam. I nic mi się nie chce.

Joweg czas leci suwaczek do przodu więc bedzie ok :)

wiolka no to moge życzyć miłego sprzątania :tak:

MartaSx to miłego montowania drzwi ;-)

Aneczka jak tam wczorajsza sytuacja się zakończyła??

A Bobo gdzie i cała reszta??? :szok: zaraz ja bede odchaczać obecność ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry