scotland18
Fanka BB :)
ja tez sie witam wczoraj byla sliczna pogoda wiec wzielam sie za delikatne plewienie ogrodka a dzisiaj nie moge chodzic tak mnie plecy bola:-( ciekawe jak ja w weekend bede pracowac.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ogarniam po tych majowych gościnach kurcze i jestem zmęczona już wszystkim, śniło mi się dzisiaj,że wcześniej urodzilam a ja tu jeszcze nic gotowe nie mam
hmmmmmmmm ciuszki moge poprać i poprasowac ale nie mam jeszcze ich gdzie pochować bo kurcze moj m bedzie szafe robić dopiero gdzieś za 2-3 tyg. łóżeczko w połowie polakierowane nawet ładnie wygląda ale jeszcze pół zostało
, wózek nie wyprany więc jestem w czarnej d...e jakoś ten sen dziś mnie zestresował i doszłam do wniosku,że poprzedniej ciąży bardziej zorganizowana byłam. I nic mi się nie chce. 
zaraz ja bede odchaczać obecność ;-)