• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
SzóstkowaMamo nie martw się.Ja już jestem siwa:tak:Będzie dobrze.
Joweg współczuję remontu.My dzisiaj też zaczęliśmy ale w jednym pomieszczeniu w piwnicy trzeba płytki wymienić bo tańczą. Czeka nas jednak większy.Musimy boazerię pościągać i nie wiem co na klatkę schodową położyć na ściany.

My zaraz jedziemy na cmentarz i do biedronki.

witam dziewczyny.

Od rana nie miałam neta :-( cholerka chyba burze gdzieś przechodzą :sorry: nie wiem co jest przyczyną... na infolinii ciszaaaaaaaa

anaber
, wiolka dziękuję humor lepszy :-)
m wrócił nawet w normalnym stanie ...

anaber myślisz, że są jakieś leki na zatrzymanie wody w organizmie ????
ja wczoraj ledow ściągnęłam obrączkę :eek:
aneczkaa kurde... ja to Ci współczuje, pojedziesz do rodziców bez małej??? a jak udaru dostanie??? niech mąż pogada ze swoją mamą :-(

scotland, gosiulek ja bym nie dała 120 zł za taki test- wolałabym albo poczekać na usg,albo iść na dobry obiad, scotland a tak naprawdę przecież za kilka tyg będzie jasne :-) i życzę zdrówka dla córeczki.

bobo jak tam u cioci ????

a marta, justi leniu****ą ????

aga udanego grilla

6 mamo życzę zdrowia, może zaaplikuj sobie dicortineff do ucha ??? chyba pisałaś, że masz... tak mi się wydaje
coś Ty????????? nigdy w życiu im dziecka bym nie zostawiła .... zabrałam Amelę i pojechaliśmy do rodziców .. dopiero teraz przyjechaliśmy . a mąż musi odbyć z nimi rozmowę bo inaczej zamiast planu dziecko będzie plan rozwód....
bietka mam dicortinef i już sobie aplikuję,mam też Apo-Napro 500 i też już łykam.Wydaje się że jest minimalnie lepiej.
aneczko może mnie łatwo mówić,bo stoję z boku,ale bierz małą pod pachę i jedź do rodziców,w ogóle gdzie tylko chcesz.A teścia i teściową oraz szwagierki olej cienkim siurem motylim.Jeśli twój m jest ok,to pójdzie za tobą,poprze twoje decyzje.To wy jesteście rodzicami ,nie oni.Kochana bardzo ci współczuję,jeśli oni są jak powiatowe chamy bez kultury ,to na drugi raz po prostu zamykaj drzwi na klucz,jeśli masz taką możliwość.
oni uważają że ja jestem źle wychowana ...

jak się skończyło ?? u rodziców pogrillowalismy okazało się że mama ma rękę w gipsie i się nie przyznała ... posprzątałam jej pomaglowałam rzeczy .. i teraz wróciliśmy ,....

Jestem o masakra kupiliśmy panele i resztę dupereli jestem zmęczona tak ze szok
Anaber mi się też nic nie chce a muszę ogarnąć mieszkanie i pranie posprzątać
Aneczka i dobrze zrobiłaś, na prawdę nie ciekawię ale nie daj się ! Jestem z Tobą.
6mamo matura nie jest taka zła poradzi sobie, nie martw się.
Gosiulek mam nadzieję że z m już do końca wszystko wporządku
Madlen co tam u Ciebie
Dzona odezwij się kochana
Aga miłego dzionka
Bobo wracaj już hi hi hi

witajcie :)

oczywiście mam zepsuty laptop ... :-) więc musicie mi wybaczyć nieobecność , m zainstalował gruchota stacjonarnego - przywlókł od kolegi :/

anaber jeśli Cię to pocieszy ja też nic nie mam, nawet łóżeczka - a Ty proszę przynajmniej wózek i łóżeczko. Ja malowanie mam dopiero 28 maja i od 4-5 czerwca mogę zacząć coś myśleć, przed malowaniem nie będę nic kupować, bo mi robotnicy pobrudzą, zachlapią, zakurzą.
marta ja nie lubię remontów :( czeka mnie wybór koloru ścian, kupno firanek, zasłon - nie jestem od takich rzeczy, nie lubię tego :/ męczą mnie sklepy i chyba nie mam wyobraźni przestrzennej.

6 mamo słyszałam, że polski był prosty :-) na pewno zda !!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&

aneczkaa
popieram twoją postawę, bardzo dobrze zrobiłaś zabierając dziecko do mamy :-)

joweg ja nie miałam plamienia implantacyjnego, w ogóle nie miałam plamień, więc Ci nie pomogę.

aga miłego dnia

a gdzie bobo ????

madlen, wiolka jak się czujecie ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry