• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
czesc kochane :* bardzo przepraszam ze tak rzadko tutaj zagldam ale kurcze ten remont mnie wykancza , jestem padnieta i caly czas biore przeciwbolwe leki na miesnie , najbardziej boli mnie kregoslup :( ehhhh oczekuje teraz @ juz :) dziewczyny mialyscie wogole plamienia implantacjyje czy cos podobnego wogole jakies plamienia ?

Jestem kochane moje u mnie pada deszcz
Joweg ja miałam takie plamienie tzn po ok 6 dniach od owu miałam dwie kropeczki krwi
Wiolka udanego dnia

Ja już byłam odebrać drzwi bo przywieźli muszę jeszcze jechać do jyska

nom u nas zapieprz ehhh nic mi sie niehcce :D zaraz ide na chatee drapac tapete , potem do pracy i potem w ogrodku kopac co 22:00 zajeta na maksa i jutro znowu , moze w niedziele odpoczne troche :)

Joweg-u ciebie jeszcze pare dni i beda bąbelki:-)pracuj teraz szybciej czas ci zleci a później bedziesz do góry brzuchem leżała z dzidziorami w brzuchu Marta-dzięki powodzenia na zakupach;-)

reklama
wiola23- wiesz co jestem taka zmeczona ze szok , i krzyz mnie boli tak ze nie daje rady juz :( ale co zrobie :( a zanim sie wprowadzimy to minie torche czasu niestety :( nom ciesze sie na moje dzieciaczki w brzusiu ale sie boje sie ze niezechca ze mna zostac :( dlatego po tygodniu lece juz na hcg i koniec :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry