• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga odpędź doły,myśl pozytywnie:-):tak:.
Dziewczęta w imieniu mojej córki Eweliny bardzo dziękuję za &&&&&&&&&&&&&&.Młoda powiedziała,że poszło jej nie najgorzej,ale grrrr zrobiła sobie tatuaż na ramieniu(duuuży!!!),żeby był ładny....Niestety jest brzydki,przedstawia jelelenia z porożem,a na nim ozdoby choinkowe,a fuj.
Właśnie-mamusie kangurki jak się czujecie???
pokaż zdjęcie może nie jest taki zły ten tatuaż ????

Ja już znów po kolejnej parti zakupów... masakra mamy już wszystko do łazienki łącznie z umywalką i mebelkami ale mi się nie chce szok a jeszcze tyle trzeba kupić, no ale kupujemy to co ładne i tanie trochę się udało zaoszczędzić, więcej niż myśleliśmy.
6mamo no to dobrze a kiedy mają wyniki z matur?
Aga to hormony szleją ale trzeba myślec pozytywnie, na pewno będzie dobrze
Dzona no już się martwiłam hi hi, butki bardzo ładne lubie takie

Bobo mnie plecy bolały i bolą jak dużo chodzę

Anaber brzuch też mnie boli jak na @, czasami mi dokucza, ale nic nie biorę

Justi witaj

No i kupiłam sobie w końcu tą sukienkę na lato różową- a co hi hi za 20zł

Dzoana,justi ja nie mam nic przeciw tatuażom,sama mam trzy(na prawej nodze tuż nad kostką,na prawym ramieniu i nad piersiami).Ale mają jakieś tam znaczenie,a Eweliny taki ni z gruszki ni z pietruszki.
Aneczko jak moja córcia da sobie zdjęcie zrobić,to nie omieszkam Wam pokazać.
Martuś nie wiem kiedy są wyniki z matur,ona jest taka zakręcona,że ciężko cokolwiek z niej wyciągnąć.

Dziewczynki,a zaglądałyście do mnie na blooga,tam są zdjęcia moich dzieciarów i jak na razie tylko tam potrafię foty wstawiać.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry