D
Dzoana.a
Gość
Dziewczyny, w przepisach na grupie dodałam adres na stronkę ze świetnymi przpisami na wypieki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas wczoraj była straszna burza, zbierało się od 17, aż w końcu eksplodowało ok21. Kicia się pod stołem schowała:-)Ale u nas ciemno....Ojej jak ja nie lubię takiej pogody.Boję się.Dobrze że mąż w domu...
pokaż zdjęcie może nie jest taki zły ten tatuaż ????Aga odpędź doły,myśl pozytywnie:-).
Dziewczęta w imieniu mojej córki Eweliny bardzo dziękuję za &&&&&&&&&&&&&&.Młoda powiedziała,że poszło jej nie najgorzej,ale grrrr zrobiła sobie tatuaż na ramieniu(duuuży!!!),żeby był ładny....Niestety jest brzydki,przedstawia jelelenia z porożem,a na nim ozdoby choinkowe,a fuj.
Właśnie-mamusie kangurki jak się czujecie???
No wiesz, może dla Eweliny też coś znaczy:-)Dzoana,justi ja nie mam nic przeciw tatuażom,sama mam trzy(na prawej nodze tuż nad kostką,na prawym ramieniu i nad piersiami).Ale mają jakieś tam znaczenie,a Eweliny taki ni z gruszki ni z pietruszki.
.