• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja juz sie umylam i leze w lozeczku i czekam az sie maz zlituje i zrobi mi herbatke hihi :) przywiozlam sobie od cioci bez i konwalnie i stoja mi na sole i tak pachna pieknie hihi :)
marta sukienusia piekna :) gdzie kupilas?
6 mamo jak wejsc na tego bloga?

Wróciłam po drodze od razu zakupy zrobiliśmy w lidlu.

Dzoana Ty jak kupowałaś kawe w tchibo w święto kawy to ile kosztowało 500g. Bo ja zawsze kupowałam w ciągu tygodnia i kawa kosztowała 26zł a dziś dziwnym trafem 31,49 i tak sie zastanawiałam czy na to święto kawy oni cen nie podnosza??

MartaSx sukienka fajna :tak:

szóstkowa mamo rozwaliły mnie te ozdoby choinkowe :-D

ja dziś zrobilam sernik na zimno oczywiście z paczki i z winogronami :) takimi słodkimi bez pestek o to dzieło moje i Igorka :) a galaretka gęstnieje na balkonie 2012-05-04 20.02.28.jpg

a teraz zmykam prasować :baffled: będę zerkać:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber, wiesz co, ja zawsze kupowałam w święto kawy i kosztowała 31zł za 500g. Muszę się przejść tak normalnie i wyczaić, może rzeczywiście podnoszą ceny wstrętne kanalie:wściekła/y: Współczuję prasowania, nie cierpię tego robić, zawsze z M się kłócimy, czyja jest kolej prasowania:-p

No to Dzoana na bank podnosza ceny na świeto kawy bo ja kupowałam miesiąc temu i kosztowała 26zł także super :angry: wydało się jak tchibo postepuje z klientami

jestem wrocilismy z zakupow bo lodowka pusta a zaraz zakladam mp3 na uszy i ide sprzatac kuchnie.

Marta kiecka super szczegolnie jak ma sie czyms oddychac;-)

6mama:-p az jestem ciekawa jak ten tatuaz wyglada opis ciekawy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry