• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga odpędź doły,myśl pozytywnie:-):tak:.
Dziewczęta w imieniu mojej córki Eweliny bardzo dziękuję za &&&&&&&&&&&&&&.Młoda powiedziała,że poszło jej nie najgorzej,ale grrrr zrobiła sobie tatuaż na ramieniu(duuuży!!!),żeby był ładny....Niestety jest brzydki,przedstawia jelelenia z porożem,a na nim ozdoby choinkowe,a fuj.
Właśnie-mamusie kangurki jak się czujecie???

Betka nie wiem cały czas płakać mi się chcę to chyba wszystko przez tą pogodę pochmurnie leje i w ogóle do d........
uciekam nie będę wam smęcić:-(

aga może hormony szaleją ... pogoda niestety też niezbyt zachęcająca, ale ja się cieszę, bo odpoczniemy od upałów...
jakby coś pisz...
a najlepiej dobra herbatka, fajna książka i przejdzie :tak:

jestem Kochane :)
pojechalismy wczoraj do mojej rodzinki :) bylo sympatycznie dawno sie nie widzialam z nimi :) wlasnie wrocilismy i jestem padnieta :( dziewczynki ciezarowki bolaly was plecy? mi wczoraj tak daly popalic ze no spy dwie musialam wziac :( jakies nowosci mnie ominely?

Martuś, już jestem. Miałam dzisiaj znów latający dzień. Troche sobie pospałam, a później z M pojechaliśmy w poszukiwaniu zegarka dla chrześniaka. Kupiliśmy casio g-shock'a, ale inny niż początkowo sądzilismy. Okazało się, że ten który sobie upatrzyliśmy jest ogromny, ale dzieciak ma maleńką rękę i po ojcu też raczej w przyszłości drobny będzie, kupiliśmy inny model, bardzo mi się spodobał. M go wypatrzył. No i M mi kupił koturny, jednak nie te które początkowo chciałam (juz przy przymierzaniu noga mi się wywichnęła) inne mi wybrał trzecie od prawej
Inspiracje - ONA SS2012
Szóstkowa mamo, ja tez marzyłam kiedyś o tatuażu, ale moi Rodzice maja podobne zdanie do Twojego;-)
Bobuś, a jak dzisiaj plecki
Aga, na dół to najlepsza jest paczka gorzkiej czekolady, dobra książka lub film
Scoti, musisz uważać z przeciążaniem się
Wiolka, podobno w weekend ma być tak jak dzisiaj (we Wro było chłodniej, ale mimo wszystko przyjemnie, bez słońca, al na szczęście nie padało)
Joweg, pojawiasz się i znikasz;-)
Mój M poszedł n a spotkanie z kolegą z zespołu, mam wolną chatę i mogę spokojnie obejrzeć sobie księżyc w nowiu na tvn, a co:-p

Bobo ja od momentu kiedy jestem w ciazy to wszystko mnie boli. Teraz od kilku dni najbardziej dokucza mi brzuch, caly czas mnie boli jak na @ :-(

Bobo witaj fajnie że odpoczęłaś:tak:, ból pleców to normalne w ciąży:-(
Dzoana to widzę ze kupiłaś sobie te buciki co mnie się tak strasznie podobały. A zegarek ile kosztował??pokaż fotkę

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim! ja dzisiaj mega późno. Dopiero niedawno burza się skończyła. U nas wczoraj i dzisiaj grad taki, że normalnie śnieg miałam na podwórku. Poza tym szykuję na wyjazd ubrania, i trochę prasowania się zrobiło.
6-mamo, to fajnie że matura ok, ale tatuaż ...:angry: :-) Nie wiadomo co mój syn kiedyś wymyśli.
Bobo ja najgorzej miałam z bólem nogi. W nocy potrafiłam się obudzić ze ścierpniętą nogą i całym bokiem. Podkładałam koce, kołdry itp ale to nic nie dawało.
Marta ale Twój suwaczek zasuwa do przodu! szok!!! jaką płeć obstawiasz???:-)Ja czułam chłopca od początku:-) aczkolwiek moja siostra cioteczne chciała żeby była dziewczynka:-) bo sama ma córeczkę i byłyby kumpele tak jak my:-)
Scotland, Joweg odpoczywajcie :-) bo jak nie teraz to kiedy??
Anaber, ja ostatnio prałam wózek mój, i mój sąsiad do mnie: " chyba planujecie drugie dziecko, bo wózek pierzesz":-) a my po prostu jeszcze z tego wózka korzystamy a że był już mega brudny, to się za niego wzięłam.
Miłego wieczorka dziewczynki!

reklama
mnie to plecy wlasnie wczoraj bardzo dokuczaly myslalam ze sie wsciekne no ale dzis jest lepiej :)
teraz sobie odpoczywam w lozeczku mezus mi kakao zrobil i sie lenie hihi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry