• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam dziewuszki porannie. Nie mogę spać od ok 5.30.
Anisiaj, napisz jak samopoczucie??? i czy plamienie się powtórzyło??? zdrówka ;***
Myślę tak jak Gosia, że gdy szyjka jest zamknięta to musi być wszystko ok. Podczas badania na bank by wyszło.
Marta, mam nadzieję że Oliś będzie miał dzisiaj lepszy dzień.
6-kowa wieki nie jadłam naleśników, ale narobiłaś mi ochoty!!!!
Bobuś, ja pamiętam że kupowałam kurteczkę dla córki kuzynki w 5-10-15 i były fajne dla dziewczynek.
Smerfetko, myślę że masz fajny zespół w pracy. Postronnym osobom ciężko rozmawiać o sytuacji takiej jak Twoja. Myślę że boją się żeby nie zrobić ci przykrości.
Miłego dzionka dla każdej!!!

reklama
dzień dobry :*

u mnie też buro -szaro - bobo jeszcze nie mam zimy ale ma przyjść jutro - idzie od WAS
na poprawę humoru kawa :
311.JPG

anisiaj jak tam dzisiaj ??? :*
6 mamo chłopaki już zdrowe ?
justi wytrwałości nasza zabiegana kobietko
smerfetko ja Ci życzę jak najkrótszego powrotu do pracy :* ;-)
marta jak się czujesz???

Dzień dobry:)

u nas szaro buro i ponuro:( pada deszcz aż sie wszystkiego odechciewa a my z Kubusiem byliśmy już zaprowadzić Oli do przedszkola

Anisiaj po cichutku cieszę się ze wszystko dobrze:)

Marta to super że Oliś lepiej ci już śpi:)

Bobo miłego dnia:)

Justi ty nasz pracusiu:)

Bietka jak dziś samopoczucie???

Kochane wszystkiego dobrego z okazji naszego święta:)

9k=

spotkałam dziś naszą nianię z dzieciństwa, dopiero jak zapytałam czy mnie pamięta to sobie w momencie przypomniała i mnie uściskała:))

reklama
witam i ja z kawka i sniadankiem ;)

to ostatni moj wolny roboczy dzien, uswiadomilam sobie ze wracam do pracy po 16 i pol miesiacach ;)

bietka mam nadzieje ze dlugo nie popracuje ;)

anisiaj strasznie sie wystraszylam, ale mam nadzieje ze nic wiecej takiego sie nie bedzie dzialo &&&&

bobo, marta buuuu u Was zima :szok::szok::szok: a u mnie slonko swieci i cos okolo 12 st

6mamo jak narobilas tych nalesnikow to moglas mi podeslac bo dalej mam na nie ochote ;-)

Z okazji Dnia Kobiet się Koleżanki częstują :)

images

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry