• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga ja dostałam od gina na nfz na toxo,mocz, krew, glukoza, grupa krwi a od rodzinnego na żółtaczkę i teraz muszę iśc po tarczyce i hiv. bo ja mam lekarza prywatnego i on nie daje mi skierowań dlatego chodzę jeszcze na nfz żeby nie płacic i kombinuje
Dzona generalnie się płaci ale w każdym większym mieście jest taki punkt gdzie robią hiv za darmo ale nie wiem jak się nazywa

Marta, ja będę robić podobnie. Mam świetną gin na NFZ, ale wątpię, że mi da L4 od początku ciąży. Za to lekarka do której chodzę prywatnie na bank mi da zwolnienie, ale wypisuje skierowania na badania, za które trzeba płacić:-(
Bobo, idź sobie herbatę zrobić. Zajmij się czymś na chwilę

marta a zadzwon tu i sie dowiesz bo tu robia darmowe hiv

[TABLE="width: 639"]
[TR]
[TD]wielkopolskie[/TD]
[TD]
PKD przy Stowarzyszeniu Profilaktyki Społecznej SEDNO
al. Marcinkowskiego 21; 61-745 Poznań[/TD]
[TD](0-61) 855 73 54[/TD]
[TD]pon.: 15.00-18.00
czw.: 16.00-19.00
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dzona dokładnie ja chodzę do dwóch ginekologów i prywatnie i na nf i dodatkowo do rodzinnego trzeba kombinować w tym kraju :szok:
Aga mi się na szczęście udało tylko te dwa mi brakują może się uda na 12 idę do rodzinnego najwyżej mi nie da no w łeb nie dostanę przecież hi hi hi hi
Bobo dziękuję na pewno zadzwonię jak mi rodzinny nie da

dzoana normalnie mam skape miesiaczki ale czerwone i bol brzucha a teraz tak mnie nie bolala jak zawssze

MartaSx- moze i ale wczesniej jak bralam anyt to bylo okej :D a o dniu wolnym moge zapomniec hehe po swietach wszyscy maja urlop u nas i lipa :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry