• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzona ja kupowałam z kumpelą z grupona i za 2 lekcje po 70 minut płaciłyśmy 30 zł i tak na próbę chciałam iść zobaczyć ale ogólnie masakra po jednym takim spotkaniu miałam zakwasy ze nie mogłam się ruszać
Suonko ta instruktorka co ja byłam też miała mega mięśnie na rękach i brzuchu bo musisz miec siłę żeby się utzrymac na rurze a ja sie okręciłam 2 razy i myślałam że się zrzygam w brew pozorom to jest trudne i bardzo ciężko ....
Bobo za bliźniaki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta, ja podziwiam te laski co tańcują na rurze. To stereotyp, że to striptizerki itd. Jak zaczęłam chodzic na sexy dance to też myślałam, że będzie łatwo, a tu nie tak łatwo bujać biodrami i żeby to jeszcze ładnie wyglądało. A jeszcze fala i inne elementy układów. Masakra. ALe na rurę to bym sobie poszła. Spróbuje skrzyknąć jakąś koleżankę:-) i na spróbowanie wykupić parę godzin.

Kurcze poszlam tylko pod prysznic i juz 3 strony naskrobalyscie,ruch tutaj normlnie jaknie wiem co ale to dobrze bo świadczy to o tym ze sa tu fajne babki i fajna atmosfera ;-)
MartSx mnie po tym durex wszystko pieklo i niemoglam go uzywac.
Joweg szybo minie ;-) zobaczysz
Bietka ciesze sie,ze jestes i mam nadzieje,ze zostaniesz z namitak
Jesli kogos ominelam to przepraszam.
A dziewczynki jesli chodzi o moje namiary to wszystko podam jak wroce do domku dzis popoludniu bo tu ten net slabo chodzi i za nim mi sie strony pootwieraja to troche czasu minie.

dzoana- aj po ciazy sie zapisze na kurs tanca na rurze hehhee :D

martaSx- anisiaj gdzies pojechala i jest nie dostepna wczoraj pisala :D

dziewczy ile po transferze radzicie mi zrobic betke ?co ?:D

Bobo super!!! byłaś już oglądać fasolkę czy dopiero idziesz??co do lekarzy to szkoda gadać. Ja chodziłam prywatnie, za wszystkie badania płaciłam, ale z lekarza zadowolona nie jestem, niby miły itp, a rózne rzeczy wyszły jak poszłam na usg połówkowe do innego lekarza. Tak że do mojego nigdy więcej.

przyrost powinien byc 66% co 48h a ja mam 60% dziennie
do lekarza jutro na ok 12 :) juz bedzie cos widac bo powyzej 1000 widac pecherzyk wiec u mnie juz cos bedzie
anisiaj odezwij sie Kochana

Anaber, po durexie miałam to samo. Tak wszystko mnie piekło, że musiałam lecieć pod prysznic. Masakra. Może gumki mają dobre, ale te żele mają chyba za dużo chemii
Mnie wczoraj bratówka nastraszyła, że w pierwszym trymestrze nie można żadnych forsownych ćwiczeń, a ja uwielbiam aerobik i taniec. Z tańca szczególnie byłoby mi ciężko zrezygnować:-( No, ale jak będzie trzeba...

reklama
boob nic sie nie martw jednego dnia przyrost jest 60% a nastepnego dnia moze byc 80% :) wiec nic sie nie martw Twoj bobo rosnie zdrowo :) i zaraz jak bedziesz miec zdjecie u USG to sie nam chwal :)

dzoana- a moze ty czekasz na mnie z dzidzia co ?:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry