• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

joweg i bardzo doobrze ze bedziesz brac leki one naprawde duzo daja :) jeju jak ten suwaczek u Ciebie leci szybko do przodu szok Kochana juz niedlugo z brzuszkiem bedziesz

reklama
bobo- albo i bez hehe w sumie mam nadzeije ale nie nastawiam sie na sukces :) nom teraz troche przyspieszyl , w sumie zleci a do 3 czerwca musze wiedziec czy sie udalo i czy wracac do pracy, ale mysle ze 7 albo 8 dnia po transferze pojde na bete :)

Szóstkowa mama, mały patriota Ci rośnie:-D W ostatecznosci zapisze sie na gimnastyke dla kobiet w ciazy. A teraz korzystam poki moge;-)
Właśnie gadam z M na temat imienia dla dziewczynki. Jak jemu się jakieś podoba to mi nie i odwrotnie:-p
Ja czekam na skok tempki i zaczynam brać duphaston 2x1
Joweg, będzie dobrze. Weźmiesz 3 komórki, któraś na pewno zaowocuje kruszynką:tak:

Joweg będzie dobrze,musi być:tak:!Nie stresuj się,myśl pozytywnie,bo za sześć tygodni będziesz miała już swoich lokatorów.A wtedy tylko błogie lenistwo,dla dobra sprawy oczywiście,a co!Nam kobietom jak nikomu innemu lajcik od czasu do czasu po prostu się należy:-).

Marta, &&&&&&&&&&&&&&&&
Joweg, u nas wśród znajomych jest już Maja, więc odpada:-) Ale też mi się podoba to imię
Szóstkowa mama, należy się należy, tym bardziej, że po 9 miesiącach czeka mnóstwo pracy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry