• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber, znasz to przysłowie: nieważne jak mówią, ważne że mówią:-D
Madlen, nadrabiaj nadrabiaj, dzisiaj trochę naplotkowałyśmy;-)
Joweg, jak będziesz musiała to dasz sobie radę:-)

Joweg przy takiej ilości internetowych cioć to musi być co najmniej dwójka :-):-):-) A tak serio to szczerze życze Ci chociażby tej jednej zdrowej fasolki
Mnie na razie przeraża myśl o drugim dziecku. W dodatku coraz częściej myślę o pracy takiej nie w domu tylko na etacie.:eek:

Nonono rzeczywiście niezłe plotkary z nas ;-) Wątek ma 3 dzień a tu już tyle postów ;-)

Dzoana dokładnie :-)

Ja właśnie nakładam "barwy wojenne" :-) i wybieram się na spotkanie z przyjaciółką ;-)

just82- ja bym chciala w sercu jedno :) ale jak beda dwa to beda :D duzo kobiet marzy o blizniakach i wogole a mnie to za bardzo przeraza hehe i zadowolona bede jak dostane jendo zdrowe dziecko :)

a maz mowi wazne zeby zdrowe i dziewczynka heheh

kolorowych snow boob :* ja zaraz zjem i zanim sie obejrze to do pracy :D

wiolka23-
gdzie jestes ???????????

wow,niezle tutaj naskrobalyscie dzisiaj :szok:
poczytalam,ale wszystko mi sie pokrecilo,wiec zadnej nie odpisuje,
jedynie BOBO gratki za bete !!!!!;-),moze faktycznie beda blizniaki ???:-D
a co tego,ze jestesmy caly czas na jezykach..
mowia,ze jak ludzie o tobie gadaja,tzn.ze jestes ciekawa osoba..normalnie jestesmy gwiazdy :-D

Bobo, tyle nerwów, a teraz emocje opadły i spanie dopadło:-)
Joweg, mało wymagający ten Twój małżonek;-)
A ja wcinam obiadek i zaraz do pracy lecę, odezwę się po 16.
Madlen, mój sposób to korzystam z opcji multicytat, zaznaczam teksty, na które chce odpowiedzieć i później hurtem odpowiadam. No i wiem, że nic mi nie ucieknie:-)

reklama
dzoana tylko,ze jak ja bym zrobila teraz multi-cytat,to moj post wyszedlby na cala strone :-D
wazne,ze wiem co uwas,o czym pisalyscie i wogole jestem na bierzaco;-)
wyczytalam,ze teraz nie robia za darmo badan na hiv ..nawet ciezarnym ?,bo ja wszystkie te badania mialam na nfz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry