• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja się powoli pakuję, trochę drogi przede mną tak koło 14:30-15:00 chcę wyjechac więc koło 16:30-17:00 powinnam być w domku. Nie lubię sama jezdzić w trase zawsze lepiej sie czuję jak mam M pod ręka. No i oczywiści jak wrócimy to pierwsze co to pranie wstawić i rozpakowac torby bo jak zaraz tego nie zrobie to poźniej nie moge się zabrac do tego.

reklama
anaber- pomoglabym ale ide do pracy heheh , w sumie powiem wam ze ciesze sie ze ide do pracy nie bede musiala znosic tesciowej hehehe :)

milego popoludia, moze wieczorem zajrze albo rano jutro :)

Ostatnia edycja:
A teraz tutaj ucichło:-) Taka godzina, że każdy swoje sprawy załatwia:-) A ja siedze w pracy i czekam aż bedzie coś do zrobienia.
A Anisji jak nie ma tak nie ma

marta nie wiem czy w tych godzinach sie tam dzwoni probuj o kazdej porze hihi :)
dzoana a anisiaj miala miec wizyte w sobote i juz po niej sie nie odezwala? czy mi sie cos pomylilo i umknelo? mam nadzieje ze u niej wszystko ok:)
ja wstalam tzn obudzilam sie i lepiej sie czuje chyba po tym czosnku hihi

Bobo, w sobotę pisała po wizycie, że się denerwuje, bo ciąża wg USG trochę za mało rozwinieta. A później nie pamiętam czy sie odzywała. Wydaje mi się że nic nie pisała:-( Mam nadzieję, że wszystko ok.
Wyspana?

dzoana wyspalam sie ale zjadlam teraz snickersa i odbija mi sie czosnkiem bleeeeeee
kurde musze pisac prace magiisterska a nie mam w ogole na nic weny a o robieniu ankiet nie wspomne :(
marta i co dodzwonilas sie tam?

Dobra dziewczynki ja ruszam. Odezwe sie jak wroce do domku. Anisiaj odzywala sie wczoraj na grupie i miala dac znac jak wroci do domku wieczorem. Ale juz sie nie odezwala.
Anisiaj Daj znac kochana co u Ciebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry