bobo ja miałam tak :
beta we wtorek, beta w czwartek, i beta następnego tygodnia w pon. ( rosła, więc byłam spokojna).
usg miałam pierwsze tydzień po spodziewanej @, beta wynosiła wtedy ok 10 000 i to było :
w jamie macicy pęcherzyk ciążowy GS 11 mm .
6 dni później miałam kolejne usg, wtedy było : płód 1 żywy, CRL 6 mm co odpowiada 6 tydz 2 dzień. ASP( czyli serduszko, akcja serca płodu) widoczne...
jak pytałam lekarza mówił, że pęcherzyk widać przy ok 10 000 becie, a serduszko przy ok 15 000 .
skoro dzisiaj masz 2300 bete to za jakieś 3-5 dni powinnaś mieć 10 tys i powinno być pięknie coś widać na usg :-)
Prenatal GripCare x 15 kaps dla kobiet w ciąży i karmiących piersią - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa to te tabletki
dzoana no ja też już nie wchodzę ... nigdzie indziej
powiem Ci dzoana, że faza maniakalna jest i będzie trwała troszkę ... łatwo mi napisać - cierpliwośći , ale faktycznie tylko cierpliowść. Mnie pomogły testy owulacyjne, i normalnie mój M się śmiał, że jest królikiem rozpłodowym - bo wyznaczałam mu datę, że tego tego dnia ma być zwarty i gotowy. Och powiem Ci ciężko było, czasem nie umaiałam cieszyć się z seksu... także chyba wiem, co czujesz
madlen dziękuję, odeszło jakoś - ból głowy został, ale przeżyję - jest dużo lepiej :-)