• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

scoti zmienilas awatarek i nie widzialam ze to Ty hihi :) przykro ze nie udalo sie no ale trzeba sie jakos pozbierac i walczyc o dzidzie.
marta ale Ty mialas cykle normalne i owu wczesnie a ja mam wszystko pomieszane no ale ciesze sie ze beta ladnie urosla wiec pecherzyk napewno juz zobacze :)
lece moze cos pracy mgr uda mi sie splodzic :(((((((

reklama
Bobo ja na 1-szym usg byłam w 5tyg, zaraz po zrobionym teście, i już było widać, malutkie bo malutkie ale było :tak:, a później w 8tyg już urosła fasolka i serduszko biło. Fajnie Ci bobfrutku bo wszystko przed Tobą:-):-):-) Tylko za dużo nie czytaj na necie :-) bo ja przed każdym usg drżałam:-)

Bobo rośnie rośnie Ci dzidzia i będzie dobrze nie stresuj się :-D
Dzona ja też tam nie wchodzę nie chce sie denerwować nie potrzebnie
Jusit to ja mam podobnie też sie stresuję ale nie czytam za dużo hi hi
A ja dziś zgrzeszyłam i nie chciało mi się obiadu robić - kupiłam gotowe pierożki :sorry:

mi tez jest z wami dobrze..nawet jak mniej pisze ,ale lubie was czytac..bo wrescie czuje,ze nie ma tutaj podzialu na lepsze i gorsze tylko wszystkie jestesmy rowne :tak: i tak powinno byc ;-)
dzoana ta faza jest najgorsza,ale trza wierzyc,ze bedzie dobrze :tak:
bietka a ja twoje mdlosci,ustaly troche?

bobo ja miałam tak :
beta we wtorek, beta w czwartek, i beta następnego tygodnia w pon. ( rosła, więc byłam spokojna).
usg miałam pierwsze tydzień po spodziewanej @, beta wynosiła wtedy ok 10 000 i to było :
w jamie macicy pęcherzyk ciążowy GS 11 mm .
6 dni później miałam kolejne usg, wtedy było : płód 1 żywy, CRL 6 mm co odpowiada 6 tydz 2 dzień. ASP( czyli serduszko, akcja serca płodu) widoczne...
jak pytałam lekarza mówił, że pęcherzyk widać przy ok 10 000 becie, a serduszko przy ok 15 000 .
skoro dzisiaj masz 2300 bete to za jakieś 3-5 dni powinnaś mieć 10 tys i powinno być pięknie coś widać na usg :-)Prenatal GripCare x 15 kaps dla kobiet w ciąży i karmiących piersią - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa to te tabletki

dzoana
no ja też już nie wchodzę ... nigdzie indziej
powiem Ci dzoana, że faza maniakalna jest i będzie trwała troszkę ... łatwo mi napisać - cierpliwośći , ale faktycznie tylko cierpliowść. Mnie pomogły testy owulacyjne, i normalnie mój M się śmiał, że jest królikiem rozpłodowym - bo wyznaczałam mu datę, że tego tego dnia ma być zwarty i gotowy. Och powiem Ci ciężko było, czasem nie umaiałam cieszyć się z seksu... także chyba wiem, co czujesz

madlen dziękuję, odeszło jakoś - ból głowy został, ale przeżyję - jest dużo lepiej :-)

Ostatnia edycja:
Ja do cierpliwych nie należę. Zawsze wolałam szybko poznać nawet jak coś się nie udalo. Teraz mam tak samo. Już dzisiaj mogłabym wiedzieć czy się udało czy nie. Szkoda, że niestety będę musiała czekać do 22.04:wściekła/y:
Bietka, ja to jeszcze mam tak, że rzadko mam ochotę przed owulacją, ale też staram się spiąć na czas. A mój raczej nie protestuje:-D Ja teraz zrobiłam testy (pierwszy raz) i miałam objawy owulacji, więc jestem po. Trochę się martwię, że tempka nie skoczyła. Więc jeszcze nie wiem czy brać już duphaston czy nie.
Bobo, a pewnie przed każdą wizyta będziesz się martwić czy fasola się dobrze rozwijać.

A ja coś całkiem nie w temacie jeśli można:-)

Scenka z wczoraj:
Kubuś pokazuje na psa, który leży sobie na trawie i śpi

Kuba: O patrz mama, patrz...chał (czyt.:pies)....nie działa:-)

reklama
bobo - no to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&& ważne aby pęcherzyk był na swoim miejscu :-) ale taka beta nie świadczy o ciąży pozamacicznej, więc na pewno jest wszystko dobrze.

dzoana
ja robiłam tylko testy, nie mierzyłam temp, i nie brałam leków, więc nie pomogę Ci z duphastonem :(

justi 82 hahahahahahaha ale się uśmiałam, Kubuś ma dobre teksty:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry