• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
mi za kazdym razem w klinice badaja hiv, zapaelnie watroby i jakie stam jeszzce podstawowe bo nie moge byc chora zeby miec transfer :)

u mnie bedzie tak ze do 1 trymestru bede u mnie w klinice nieplodnosci a jezlei bedzie okej to potem niby mam wracac do mojego normalnego ginekologa :)

Ostatnia edycja:
dzoana milego dnia , nie przepracuj sie hehehe ja w sumie zaraz tez mykam, mam na 15.00 ale ide odgrzac rosol zanim sie zbiore to juz bedzie 14:30 i musze jechac ale mi sie niechce nic robic :d byle do piatku a potem robie tydzien chorobowe :)

dzoana milego dnia
joweg teraz patrze na twoj suwaczek...zostal juz tylko miesiac i niecale 2tyg ,super !!! oby tym razem sie udalo ;-)

ide sie ogarnac,bo chodze jeszcze w pizamie :zawstydzona/y:

Jestem skierowanie na tarczyce mi dał a na hiv nie więc Bobo zaraz zadzwonię tam co mi dałaś namiar.
Ogólnie kręcił nosem ze to lekarz ginekolog powinien dać i takie tam....
Joweg maj to fajny miesiąc na zajście więc wiesz

MArtaSx- ja jak pojde do lekrza to tez tarczyce musze zrobic , bo ponoc jak ma sie problemy z tarczyca to wtedy lipa z mojego transferu a u nas w klinice robia tylko podstawowe badanie TSH i nic wiecje , i w poniedzialek zrobie se szczegolowe :)

reklama
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]wielkopolskie
[/TD]
[TD]PKD przy Stowarzyszeniu Profilaktyki Społecznej SEDNO
al. Marcinkowskiego 21; 61-745 Poznań
[/TD]
[TD](0-61) 855 73 54[/TD]
[TD]pon.: 15.00-18.00
czw.: 16.00-19.00
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bobo tu mam dzwonić tylko w tych godzinach co tu są ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry