• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Joweg, no wiesz ja bardzo chętnie. Ale teraz już niewiele mogę zdziałać;-)
Bobo, a tak się zamartwiałaś bidulko. Ulżyło trochę?

Bietka witaj mam nadzieje ze szybko ci przejdzie

Wszystkim dziekuje za zdjecia do listy fajnie to wyglada

Ja sie stresuje bo po 9 moja kolezanka miala miec usg, nie wiem czy pisac do niej :( wogole nie wiem jak z nia rozmawiac jakby znowu poronila, kazde zdanie wydaje mi sie nie na miejscu, ale nie chce jej zostawiac tez samej sobie i badz tu czlowieku madry, ale poki co trzymam kciuki i licze na to ze te krwawienia byly z innego powodu a ciaza sie prawidlowo rozwija.

A ja wczoraj probowalam przekonac meza do imienia Victor dla chlopczyka, jeszcze niedawno sie mu podobalo teraz mowi ze mu sie z dracula kojarzy i on wymyslil sobie Arnolda :confused: mi podoba sie jeszcze Dominic. Oby byla dziewczynka bo juz jest ustalone ze ma byc Lilly a przy chlopaku bedzie bitwa....

Bobo, bliźniaki to fajna sprawa, a przy braniu luteiny podobno jest zwiększone prawdopodobieństwo:-)
Scoti, możesz zadzwonić i dać jej znać, że jak będzie miała potrzebę to może na Ciebie liczyć, sama zdecyduje czy sobie tego życzy czy nie. Arnold, kojarzy mi sie z "13 posterunkiem":-D Lily bardzo ładnie, nawet polski odpowiednik mi się podoba: Lilianna (chyba), Dominik też daje radę:tak:

scoti wiem ze to nie latwe tak dzwonic do kogos kto nie daj Bog moglby poronic :( do mnie tez nie wiedzieli jak podejsc jak rozmawiac ze mna zeby mnie nie urazic i w ogole, ale powiem Ci ze mnie to bardziej denerwowalo niz mieliby normalnie sie zachowywac bo czulam sie jak tredowata. wiec Kochana strata dziecka jest czyms strasznym ale takie wlasnie traktowanie kogos kto stracil dziecko inaczej jest jeszcze gorsze dla niego, wiec wydaje mi sie trzeba delikatniej ale normalnie zeby ta osoba wlasnie nie czula sie tredowata. mozesz zadzwonic zapytac co u niej jak sie czuje i sama zobaczysz czy bedzie chaial mowic czy nie jesli nie to nie pytaj o nic pogdaj powiedz co u Ciebie i tyle. takie jest moje zdanie Kochana :)
dzoana ja lutke biore od tygodnia wiec nikle szanse ze miala ona wplyw na blizniaki, wzmocnila mi ciaze napewno

Dzoana no mi tez z 13 posterunkiem i ze schwarzeneggerem oczywiscie. Mariusza dziadek mial tak na imie ale mowi ze nie przez niego, on mowi ze ladnie brzmi tak dostojnie. swir.....

scotland-moj chcial chlopca Alfreda hehehe albo Charlie mowie kompletny brak gustu hehe ale ustalone ze jak chlopak to ja decyduje a jak dziewczyna to on :)

bobo-
ja od transferu tez bede brac na podtrzymanie i jeszcze chce cos na skurcze macicy , bo wydaje mi sie ze ostatnio mialam i zobaczymy moze cos da :)

reklama
Witam wszystkich!
Anaber mizianek nie było,choć były w planach.Ja zasnęłam od razu jak tylko laptopa wyłączyłam,potem mnie mój M usiłował delikutaśnie przebudzić,ale jeszcze się jemu porządne joby zebrało,że jak on to śmie mnie budzić.Kurczę a potem tego żałowałam.
Bobo piękna betka-gratuluję!!!Nie przejmuj się brakiem tych 6%,bo u mnie też tak było.Jednego dnia było około 57%,a drugiego prawie 90%.Będzie dobrze i już niedługo na monitorku zobaczysz malusie serduszko bijące tylko dla ciebie.
A na przeziębienie,to tak jak dziewczyny radziły i duuużo leżeć,niech tylko nos wystaje ci spod kołderki.
Dzoana mnie najtrudniej było zrezygnować z jazdy na rowerze i basenu(taki był nakaz).
A teraz mój mały 2 letni Franc rozwala wszystko na ławie i ma gdzieś mamusiną kaszkę.
I uwielbia słuchać tego :
Sabaton - Warszawo walcz !.flv - YouTube

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry