reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam wieczornie :)

ufff wszystko przeczytalam z dwoch dni , a troche tego bylo ;-)

Aga gratulacje z okazji zabka :) co do babki to ja nie uwazam ze jest sucha, dla mnie jest odpowiednia ale to rzecz gustu, wlasnie jutro bede ja piekla i zastanawiam sie czy nie dodac maku hmm musze to przemyslec

anisiaj madra dziewczynka ze torbe ma spakowana. Jak gin powiedzial mi ze mam jechac do domu spakowac sie i stawic na oddziale to hmm walizke spakowalam ale szczerze nie mialam w czym chodzic w szpitalu hehe wszystko nie praktyczne bylo.

bobo sliczny plaszczyk :) i ten Juliski tez

Marta torba prezentuje sie na wozku pierwszaklasa :)

6mamo zdrowka dla chlopcow &&&

justi m niech Cie wymasuje i bol przejdzie chyba ze bietka podesle masażystę ;-)

bietka Ty to sie potrafisz ustawic zeby w swieta nic nie robic ;-)

Marta ciesze sie ze Olinek ma sie lepiej...wspolczuje kolezance, koniecznie niech zmieni pediatre, napewno tam tez sa dobrzy specjalisci tylko musi poszukac...u nich chyba jest Nutrilon odpowiednik PL bebilonu

Gosiu bezpiecznej drogi. Przytulam Cie kochana mocno:*

Ja jestem padnieta a sprzatanie i gotowanie w lesie...narazie mam zrobionego plesniaka a jeszcze musze zrobic 3bit i sernik to ze slodyczy a reszta to bedzie karkowka nadziewana czosnkiem w ziolach pieczona, bigos,biala kielbasa w ciescie francuskim, salatka jarzynowa aha i rolowany schab z kielbasa biala i suszonymi pomidorami i salatka z zupek chinskich moja ulubiona ostatnio hehe i oczywiscie wedliny. Wpadaja znajomi w niedziele i mam nadzieje ze zbiora sie wieczorem do domu a nie zostana na noc, macie sposob jak delikatnie dac im do zrozumienia zeby pojechali do domu ? maja cos zrobic i przywiezc do jedzenia hmmm wiem ze za wiele to nie bedzie kurcze jak ja bym chciala raz gdzies pojechac na swieta a nie w kazde wszyscy przyjezdzaja do nas kurcze ja lubie gosci i najlepiejnczuje sie w domu ale jak sie jedzie do kogos to ani specjalnie sprzatac nie trzeba ani stac 2 dni w garach... obiecuje sobie ze na Boze Narodzenie nikogo nie zapraszam :-D:-D:-D

SPOKOJNEJ NOCY :)

Kingus, a moze rzuc przy stole, ze po tym szykowaniu maz obiecal Ci romantyczny wieczor albo spacer? Trudna sytuacja..my tez mamy taka znajoma, ktora nigdy nie patrzy na zegarek, ostatni autobus odjezdza a ona zostaje na noc mimo, iz rzadko sie to proponuje. A na drugi dzien sniadanie, dalej siedzi, potem obiad itd itd

Jest za jasno, mam nadzieje, ze zmiana czasu pozwoli mi sie wyspac ;)

Milego dnia!

Dzień dobry:)

Kurcze czwarte podejście robiłam wczoraj do filmu i znowu usnęłam i nie obejrzałam do końca:baffled:

za oknem pięknie świeci słoneczko:)

pamiętajcie że dziś zmiana czasu:)

miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry