reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś chyba tak w końcu to prawie to samo co kalafior, nie wiem może na necie poszukaj, ja generalnie nigdy przy żadnym dziecku nie patrzyłam specjalnie tylko gotowałam co miałam i jedli i nic im nie było i przy Kubie robię tak samo

Bobo ja w sobotę piekłam murzynka:)

Dziewczynki chciałam jaś bransoletkę do czarnej sukienki macie jakiś pomysł Gosia może Ty coś polecisz i chyba nie chciałabym żeby była czarna

Aga a moze coś odbijającego od czarnego a jakie masz buty do tej sukienki?

ah wiesz jak to w necie :-/ piszą ze brokuł od 7 mca zrobie mu i z ryżem i z ziemniakiem i zobacze czy po ziemniaku go brzuszek wciąż boli, a rosołem to jak zalewasz? ja nie dodaje przypraw ani nic tylko miksuje w tej wodzie co sie gotowało. Ryż z marchewką bardzo lubi ale nie chce zeby jadł tylko to

Ostatnia edycja:
aga ooo to widze ze babka majonezowa to hit u Was :) ja tez ja lubie :tak:

Marta ja sie nie znam za bardzo na karmieniu maluchow ale kieruj sie sercem i rozumem a wszystko bedzie dobrze :)

bobo wpadaj do mnie , zostalo jeszcze kawalek murzynka co prawda z niedzieli ale jest

Aga ja mam bardzo ladna czarna-biala bransoletke z kamieni Swarowskiego do niej jest wisiorek i pierscionek pozniej ja znajde i zrobie zdjecie jak Ci sie bedzie podobala i bedzie Ci pasowala to wysle Ci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry