Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta ja nie wiem. slyszalam o tej wachowiak wlasnie i do niej chcialam no i sie udalo na szczescie reszty nie wiem. ta babka mi tylko mowia ze tu pod lipami okropnie jest i ze nie poleca i zeby unikac tej przychodni i pediatrow
dzień dobry
smerfie nie do końca, mój m ma jakiś mecz w niedzielę więc posiedzę na bb chyba że najdzie mnie jakiś wypad gdzieś marta - odganiam katary... a precz aga - ibuprom i odpocznij, chyba dużo wrażeń wczoraj bobo ja też pływam jak czuję dno pod nogami anisiaj wcale nie fantazje ... da się ... ja urodziłam bez znieczulenia, marta... a miała gorszy poród niż ja - więc luzik ;-);-);-):-) miłego odświeżania komody
U nas też już pada:/ a muszę pranie na balkon wynieść. Przecież moi panowie-brat i m dopiero wczoraj wieczorem po kopnięciu w zad przejrzeli stan koszul.