reklama

Nasze sprawy...

bobo :-D:-D:-D
anisiaj a zepchnij :happy2: będzie coś się działo oprócz jęków porodowych... tylko niech na pomoc nie leci ten przystojniak ;-)

chyba chcę deszczu , duszno mamy w mieszkaniu ... robotnicy tak przeklinają że nie mogę okna otworzyć, zresztą taki kurz i pył z tej budowy :wściekła/y::no::angry:

reklama
jestem juz i witam weekendowo ;)

anisiaj ulala przystojniaczek ;) ja chyba jestem nie normalna bo nawet najprzystojniejszy lekarz jak mnie bada to nie robie sie czerwona

bietka chcesz deszczu zapraszam do mnie, deszcz od rana pada i temp nie przekracza 7 st

bobo nie odchudzasz sie juz ?? olej ta diete i zjedz hamburgera i frytki ;P

smerfie pełen profesjonalizm :)))) hahahahaha :-p ja palę buraka :))) bo mój też przystojny choć nieco starszy od anisiowego :rofl2: a ten teraz co była te dodatkowe badania robić - łohohohohoho - fajowy, po 40 stce ale OK :rofl2: i jakieś bossskie miał perfumy sesesese :)))))))

łuuuuuuuu aż tak zdesperowana do 7 stopni to ja nie jestem kochana :-D:tak:

bietka moj tez jest fajny ale buraka nie pale hehe
albertynphilippe.jpg

smerfie no nie najgorszy :))) hahahaha

bobo wiesz co nie wierzę w to, pokazywali że w weekend leje u nas, a teraz sprawdzam to już ulewy przesunęły się na pon, wtorek- jutro 26 stopni,

bietka wlasnie w tvn widzialam ze u was ma byc goraco caly czas. Polska na pol podzielona na gorze zimno na dole goraco. hmmm ciekawe jak w Poznaniu bedzie? bo na dole to my nie jestesmy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry