Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bietka, bardzo fajna. Ja nie mam talentów krawieckich
Kupiłam Kubie sandałki w deichmannie. Miałąm kartę rabatową i zapłaciłam 47zł. A kosztowały 59Przy kasie sobie przypomniałam ze takie cos posiadam
smerfie czasem mi się wydaje że mój m to anioł... znosi moje fochy, oczywiście to że wylałam na siebie rano kawę to była jego wina... zrobiłam mu awanturę o to że zrobił mi tę kawę w innym kubku niż zwykle;-) zrozumiałam ten absurd po 12 godz. a on ze stoickim spokojem... mówi że kupi mi coś słodkiego na poprawę humoru
bobo po 1. masz jeszcze 3 mce (2,5); po 2. nie musisz iść w worku na ziemniaki skoro na chrzest Juli miałaś sukienkę rozmiaru M a chyba M to 38 prawda ??? więc daleko Ci to do worka na ziemniaka. Na pewno razem wybierzemy jakąś fajną kieckę, buty na obcasie i będziesz laseczka...
a co do humoru to @ przyszła ???
bietka niestety musimy bo m jest swiadkiem. ja nie wyobrazam sobie tego wesela. m i jakis kolo sa swiadkami panstwo mlodzi szkoda gadac a rodzina to tak jak pisalam emeryci i rencsci ktorzy lubia sobie golnac. nie wiem kto sie tam bedzie bawil. ja nie wyjde tanczyc jak parkiet bedzie pusty a pewnie tak wyjdzie.