Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
smerfetko niestety ale inaczej nie bedzie. m mowi ze cos czuje ze wesela nie bedzie. oni robia wesle z pompa nie wiem dla kogo. chybana pokaz. malo tego kuzynka m (panna mloda) nie ma ojca bo matka z nim nie zyje no i wiecie co wymyslila? zeby moj tesciu czyli jej wujek prowadzil ja do oltarza . kiedys pytala tescia i tesc w chwili sie zgodzil ale teraz mowi ze ma gdzies ze jej powie ze nie bedzie jej prowadzil. jak to w ogole bedzie wygladac? nie pasuje tak.
do nie dawna jedliśmy tylko Hipp, ale nagle po 7 mcu Hipp robi już z solą i Igorowi nie podeszły, więc spróbowałam bobovitę i okazała się strzałem w 10 jemy bobovitę teraz, ale do 8,5 mca Hipp
nasza pani dr powiedziała żeby zacząć od Hipp bio i tak zaczęliśmy, a potem poszło już wszystko z Hippa