Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aniś nie denerwuj się, wiedzą co robią - wszystko dla Waszego dobra :* &&&&&& kciuki :* bobo no moja powinna zawitać jutro :/ @ to się zgrałyśmy ? dziś Juli je gerbera ??? 6 mamo a dzieciaczki mają się dobrze? wszystkie zdrowe na 100% ? :-)
Kurczę szkoda,że słoni nie zatrudniają!!!
Hehe,widziałyście dziewuszki film NORBIT z Eddim Murphy,hehe to ja tak wyglądam w stroju jak Rasputia! Bietka dziękuję,dzieciaki zdrowe!Ja teraz mam @ i na majówkę będę już po,ufff!!!
Bietka kochana jesteś,dziękuję ci!!!
Mój tata jest teraz w Kraku u Eweliny,pojechał do niej autem(w końcu odebrał od mechanika po wypadku) i razem na majówkę do domku wracają.
Anisiaj będzie dobrze kciuki i buziaki dla Was :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Bietka co wprowadzałaś po 6 miesiącu ? Dziś Oli dostał kurczaczka jadł aż uszy sie trzęsły ;-) chce iśc mu rybkę kupic i ugotowac 6mamo kiedy przyjeżdżasz?
6 mamo widzialam ten film ta Rasputa to ja no kopiuj - wklej bobo
bietka Julka dzis juz druga kupe zrobila ale taki bobek twardy. tak sie meczy jak to robi cisnie i cisnie i wyciska mi takiego bobka. teraz jak jej dawalam obiadek to cisnela i ten bobek jakis "kolorowy" byl. nie mial jednego koloru. moze te sloiczki jej nie sluza? po owockach powinna byc chyba luzniejsza kupka?
jeszcze nie bo ta baba to jakaś ***** za późno odczytała mojego maila i teraz mi napisała ze o 15stej bedzie to jej odpisałam ze ma dac adres no i nie odpisała wkurza mnie takie coś nie daje adresu ani numeru zachwile jej napisze ze ma sie w dupe pocałowac