Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie wiem kiedy na zumbe pójde ten i następny tydzień odpada bo teraz 3 maj a w poniedziałek m jedzie do mamy na 4 dni bo kuzyn mechanik auto nam zrobi to co babka nam pukła w przód i malowanie maski
Martuś jak pogoda pozwoli to 1 lub 3 maj będę w Poznaniu. Bobuś może właśnie daj Julce jabłuszka.Czasami tak się zdarza,że dzieci mają zaparcia,ważne że w ogóle robi kupkę.A boli ją brzuszek,jaki jest twardy czy miękki.
dobra jade po ten wózek odpisała ;-) Bobo moze ziemniak ? Oli na początku też go bolał po ziemniaku a teraz jest spoko ae odczekałam troche 6mamo to sie spotkamy mam nadzieje ;-)
6 mamo nie wyglada zeby ja bolal brzuszek bo normalnie sie zachowuje. poprostu sie wykupkac nie moze hehe marta ona juz jadla dania z ziemniaczkiem i nic jej nie bylo