• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo wiesz co ja kupuje mleko w biedronce bo to jedyny sklep u mnie w którym jest ( tu jest lidl biedronka piekarnia i 3 osiedlowe sklepiki na całe miasto) i 1 kosztowała 15 zł za 350 g a 2 jest 500g za 21 zł

Smerfi ja nie wypowiem się bo nie załaduje strony:(

smerfetko ten Twoj lepszy hihi:)
aga ja kupuje bebilon . ale widze ze wlasnie na mm2 sa promocje i zawsze mozna cos taniej :) a co do pampersow to Julka juz niebawem 4 bedzie miec :) za duzy ma tylek do 3 hihi

Ostatnia edycja:
jestem/ przeżyłam :-D

bobo no jakoś 20 lipiec nie pasuje :) oczywiste co wybieram, ale gdyby nie wypad nad zalew pojechałabym, nie wiem jak m to odżałuje :sorry2::-p muszę mu to wynagrodzić jakoś :happy2::-p
śliczna pościel :)
anisiaj wyślij jej zdjęcie brzuszka :P niech się wypcha, a Ty co małpka w zoo do oglądania :happy2::-p :)))
smerfie no mnie osobiście też bardziej podoba się ten emowy domek ;-):-) wolę większe - rozległe a nie w górę, ale pyszności :)))
marta gratulacje dla Oliego - chyba bardzo dzielnie zniósł , czy były nie przespane noce
aga czekam na zdjęcie Kubusia :)))

Melduję się:)
Pogoda nawet dopisała. Było pochmurnie ale nawet kropelka nas nie zmoczyła:) Było super, Kuba nie chciał wracać. Byliśmy u smoka wawelskiego i jak go zobaczył to padł, spał z 1,5godziny aż doszliśmy do samochodu. Poźniej odwiedziliśmy kopiec.
Smerfetko, bez porównania, Twój o niebo lepszy:))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry