• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no bardzo dobrze bobo :)))

fajna sprawa z tą plażą dla piesków - ja jestem za ... niestety spotykam się na co dzień z wieloma przykrościami związanymi z posiadaniem psa, mnóstwo ograniczeń itp itd, no ale...

reklama
Ja tez jestem za, bo mam dosc tych ograniczen. W zeszlym roku w Darlowie sprzatalismy nawet kupy na lace, a na plazy i tak ktos wyrzucil pieluche. Brak slow...

Ela, mowisz,ze te sny sa normalne? Bo jak sie budze rano po tym ktg ;) to nie wiem czy mialam skurcze czy to tez byl sen ;)

ja nie miałam problemów z papierkiem a 2-3 tyg przed śniły mi się prawie dzień w dzień "głupoty" w stylko miał być syn , jest córka, bliźniaki, trojaczki- dziecko mam z innym partnerem niż mój m, do tego strzykawki, horror w stylu nie chcą mi dać znieczulenia i wiele innych

Nie widziałam. Ostatnio mało tv oglądam. Dzisiaj mam dzień faktur i zakwitnę tu:/
ANisiaj, już niedługo. I będą spacerki, spacerki...:) Na koniec ciąży powiem Ci: kprzystaj z chwil gdy malutka jest w brzuszku, gdy czujesz kopniaki, przekręty, pomimo że już byś chciała żeby była po drugiej stronie...ale mnie się czasami tęskni za tym innym stanem:)

Juz z obraczka facet jest bardziej sexy :)

Justi kochana, staram sie korzystac, puszczam jej nasze piosenki, gadamy sobie, drapie ja po pleckach ;) wygladam smiesznie, bo pol brzucha mi sterczy i dlatego mi tak dziwnie i niewygodnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem na momento :)
u dentysty chwila moment i juz po bylam :) znieczulenia nawet nie bralam hihi:) teraz jem obiad i lece dalej wiec wpadne pozienij
papapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry