• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka no wlasnie mi sie cos kojarzy ze w c&a widzialam ale nie mierzylam . w h&m mierzylam fajny dwu-czesciowy ale jak kombajn wygladalam i musze miec jednoczesciowy zeby faldy ukryc.
ja tez moge pic kawe obojetnie o ktorej i nic mi sie nie dzieje, spie normalne
justi ja jadlam loda dzis:) a w ogole to byly jaja z tymi lodami. bo bylam z m w castoramie i tam sa lody no i na maszynie napis zeby w bistro zawolac osobe do obslugi maszyny. no i m mowi to idz ja poczekam z julka no to wchodze tam a tam sami kolesie sprzedawcy za lada i zaczelam sie chichrac i wyszlam m namnie patrzy a ja mowie ze ma on isc ze ja nie pojde bo jak to bedzie wygladac jak powiem do kolesia ze chce loda :-D m powiedzial ze jestem glupoli poszedl sam :-D

bobo - :-D:-D:-D:-D:-D uśmiałam się z tych lodów :)
kombajnie puknij się w główkę, jak nie wyjeżdżasz gdzieś na plażę się opalać to kup jednoczęściowy - ale np. jakiś fikuśny , ten w f&F reklamują fajny - może będzie w tesco
w9_summer_1_large_boxes_2_1.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, czy pomoze mi pan zrobic loda?;)

Ja mam caly brzuch w rozstepach, mimo masowania. Juz ma Zosia zapowiedziane,ze cala kasa komunijna idzie na moje operacje plastyczne ;)

Bietka, kapustka ciagle czeka :) czy moj Ziec juz rysuje laurke na powitanie zony?

Marta, ale juz kawal chlopa, no no :)

Zjadlam cztery truskawki, hiszpanskie, to bylo glupie i juz cierpie...

anisiaj :-D:-D:-D kasa z komuni... :-D
przepraszam czy pomoże mi pan zrobić loda :-D:-D popłakałam się
Twój zięć nauczył się chodzić (prawie -mama musi trzymać za rączkę, czekam na samodzielny kroczek- a co... muszę się pochwalić :cool2:) na przywitanie Zosi, jeszcze mało ??? nie ma zdolności po mamie do rysowania :tak:;-):-)
bobo ale ten strój optycznie wyszczupla, poza tym jak leżysz nic się nie wylewa- a jak chodzisz to wiążesz chustę i po sprawie :-)

Ostatnia edycja:
bietka ale jak pojde na basen to musze wejsc tam itp wiec sie wyleje nie tylko moj tluszcz ale i woda w basenie :-D brawo dla Igorka :)
anisiaj ja tez powiedzialam Julce ze kasa z komuni idzie na operacje mojego brzucha, z chrzcin jej kase podaorwaam ale z komuni nie popuszcze :-D

a ostatnio patrzylam na necie ile kosztuje nowy brzuch . ok 11 tys :szok: kuzynka teraz robila cycki za 16tys

oglądam czasami operacje plastyczne tego chirurga dr szczyt na tvn style- widziałaś bobo jak wygląda odsysanie tłuszczu- a fuj!!!! już mi się odechciało
laserem coś tam pyknąć to ja rozumiem ale pociąć bym się nie dała, teraz ta z top model pośladki sobie robi :-p d.... jej rozcinali ostatnio :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry