• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ale się rozpisałyście:)
Bobo, na nadmiar wody w organizmie najlepsze jest picie dużej ilości wody!
Bietka, dość blisko mam lewiatana i powiem Ci że fajny jest. Dobrze zaopatrzony ale zawsze też pełno ludzi. I wiem że mięcho i wędliny są zawsze świeze. Jeszcze się nie nadziałam na nieświeże.
Anisiaj, uśmiałam się z tych operacji:)))))

Cycki po ciąży chętnie bym sobie zrobiła, ale tyłka nie. Widziałam ostatnio właśnie na tvnie i aż mnie boli:)

Ostatnia edycja:
marta :-D:-D:-D pojechałaś po całości ....
anisiaj a co, że z mamą za rękę to nie, że źle ???? :shocked2::cool2: no mówi teściowa że ma Zosia czekać do czerwca, nauczymy się :tak:;-):-) na 100% :) on nie przyjdzie, on przybiegnie :-)
bobo ja nie stosuje takich specyfików i nigdy nie stosowałam, ale podobno picie wywaru z pokrzyw i są jakieś tabletki hydrominium czy jakoś tak - ale wtedy nie zrobisz 5 godz spaceru, bo gdzie będziesz z Julą sikać :-D

Bobo mój syn chyba tą maturę tak jakoś lajtowo odbiera,miał być na korkach,a nie był.Zobaczymy czy zda maturę,hmm wątpliwe,obym się myliła!!!
Anisiaj wybacz,że jestem taka namolna:zawstydzona/y:!!!A co do tego patentu sternika i samego jachtu,to przecież robiłam dla Was znaczący przelew,hihi!!!

bietka to by wygladalo mniej wiecej tak

rysunkowe-gruba-gif

bobo :-D:-D:-D bo już mnie brzuch boli ze śmiechu a m patrzy na mnie naprawdę dziwnie:-D:-D

justi mnie też boli jak pomyślę o tym co jej rozcięli i wsadzili brrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry