• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ale jesteście głuptasy! to ja nie wiem jakiego awatarka musiałabym szukać żeby odzwierciedlić siebie:szok: Miałam mieć romans z żelazkiem, ale d*a. Idę się umyć i spać. W dodatku przez miesiąc był spokój z moim brzuchem a dzisiaj znowu kuje.

reklama
Marta jak jeszcze kiedyś zajadę do Poznania to dostaniesz kopas w dupas za tą świnkę.
Bietka z tym gorylem to pojechałaś,kurczę dziewuszki,mam już zajady ze śmiechu!!!

Ostatnia edycja:
justi a może to nerwobóle, ???? masz tyle pracy i stresu bidulko :*
no właśnie justi ten kurczak już nieaktualny w sensie świąt :-)

ja też idę, muszę coś ogarnąć :) i spać... :)

słodkich snów :*

posikalam sie :-D:-D:-D:-D

m kichal i mowie ze jak kicha to ma zatkac buzie i nos zeby ciszej mu to wyszlo ,a on mowi ze nie umie no to mowie zeby sprobowal no i kichajac zatkal ze mu babole wylecialy :-D:-D i taki zdziwiony na mnie patrzy i mowi o kur... osmarkalem sie :-D:-D:-D zaraz sie babolem udusze hahah :-D:-D:-D i biegiem do lazienki polecial :-D (oczywiscie mial zasloniete reka ze nic nie widzialam ) ale co sie nasmialam z durnia to szok

bobo :-D:-D:-D nie no już nie mogę .... ale kalorii spaliłam śmiejąc się z wami i bobo mi stawia botoks za te zmarszczki od śmiechu :tak::tak::tak:

dobrej nocki i wesołych snów :*

bietka spoko ;) skoro chcesz tak wygladac
d74515580011a07b4bd1e4bf

dziewczynki ale moj m naprawde nie potrafi kichac po cichu haha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry