• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
justi dieta gdzie przez 5 dni jesz normalnie ( zdrowo nie obzerajac sie ale tez nie odmawiajac sobie np ciastka jak masz na nie ochote) a 2 dni w tyg nie nastepujace po sobie masz diete i mozesz zjec wtedy tylko 500kal. mozesz sobie na necie o niej poczytac :) dieta 5:2

Dzień dobry dziewczynki!!!
Justi powodzenia!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo,Marta no tak czasami mają dzieciaczki.A co do tych ust,to nie usta tylko wary obciągary,a fe!!!

A mój syn dziś pierwsza pisemna matura ,kurczę ze stresu nie pamiętam z czego:zawstydzona/y:!

6mamo &&&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak mu poszło
Justi no to już ładnie można spokojnie sie wyspac
Bietka no możliwe ze na zeby teraz w końcu poszedł spac

ja na swoją mature szłam na lajcie a z angola to już w ogóle w komisji dwoje znajomych ha ha ha ha moja matura to ok 8 lat temu była ale pamiętam ja

ojjj pamietam mature pamietam. ja to jestem w ogole zdolna :-D na polskim wylosowalam miejsce na koncu w kacie gdzie nikt mnie nie widzial. no ale ja sciag nie mialam bo stwierdzilam ze ja panikara i tak nie sciagne. siezialam kolo okienka na stolowke i strasznie tam wialo ze zimno mi bylo. no wiec poszlam do komisji i powedizlam ze maja mnie przesadzic nawet do lawki kolo nich bo mi zimno :-D oni zdziwieni ze chce sie przesiasc ale ok przesadzili mnie. jak pozniej znajomi zdziwini byli ze sie przesadzilam i ze ja glupia i w ogole :-D ale kurde skupic sie nie moglam bo wialo tam . a na maturze z niemieckiego dostalam pytanie co robie w wolnym czasie no to ja zaczelam myslec co robie zamiast byle co gadac i sie zacielam i babka z komisji pokazuje mi "granie na gitarze" no to ja mowie ze gram na gitarze . a komisja w smiech i zaczeli mnie o ta gitare pytac :-D a ze ja w niemieckim bylam biegla jak w polskim to im nawijalam na koniec babka z komisji powiedziala ze powie moim rodzicom zeby mi gitare kupili:-D i smialy sie te babki a ja wyszlam z placzem bo myslalam ze nie zdam ze takie glupoty gadalam a zdalam jako jedna z najlepszych . kumpela przede mna odpowiadala z polskiego a ja sie przygotowywalam wtedy no i komisja jje pyta " kim byl z zawodu dr tomasz judym" no to kumpela mysli mysli i mowi - malarzem :szok: na to komisja pan podziekujemy nie zdala pani

Ja też pamiętam swoją maturę:) z j.polskiego z ustnego dostałam 6:)
Z pisemnego gorzej, ale to były czasy kiedy podczas matury liczyły się znajomości.

A z prawem jazdy miałam farta:) zdałam za pierwszym razem a nie powiem że umiałam jeździć. A to było 9 lat temu:))

Ostatnia edycja:
reklama
justi ale szok, ja też miałam z ustnej 6, ale uwielbiałam czytać i miałam staż w gazecie - więc byłam trochę ponad innych bo przygotowywałam się do zdawania na dziennikarstwo na UJ.
z pisemną gorzej bo 4 ,
najgorzej wspominam ustną historię byłam tak zdenerwowana, że zwymiotowałam po kilka razy ...na ogłoszenie wyników weszłam zielono żółta i dali mi 3 - w ogóle wylosowałam XVIIIi XiX wiek w 2 pytaniach, których nie nawidzę ale trzecie pytanie z lat 60-tych o PRL mnie uratowało
ale pisemna historia była bomba moje lata - zimna wojna i początki komunizmu

bobo jestes agentka :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry