Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!
na polskim wylosowalam miejsce na koncu w kacie gdzie nikt mnie nie widzial. no ale ja sciag nie mialam bo stwierdzilam ze ja panikara i tak nie sciagne. siezialam kolo okienka na stolowke i strasznie tam wialo ze zimno mi bylo. no wiec poszlam do komisji i powedizlam ze maja mnie przesadzic nawet do lawki kolo nich bo mi zimno
oni zdziwieni ze chce sie przesiasc ale ok przesadzili mnie. jak pozniej znajomi zdziwini byli ze sie przesadzilam i ze ja glupia i w ogole
ale kurde skupic sie nie moglam bo wialo tam . a na maturze z niemieckiego dostalam pytanie co robie w wolnym czasie no to ja zaczelam myslec co robie zamiast byle co gadac i sie zacielam i babka z komisji pokazuje mi "granie na gitarze" no to ja mowie ze gram na gitarze . a komisja w smiech i zaczeli mnie o ta gitare pytac
a ze ja w niemieckim bylam biegla jak w polskim to im nawijalam na koniec babka z komisji powiedziala ze powie moim rodzicom zeby mi gitare kupili
i smialy sie te babki a ja wyszlam z placzem bo myslalam ze nie zdam ze takie glupoty gadalam a zdalam jako jedna z najlepszych . kumpela przede mna odpowiadala z polskiego a ja sie przygotowywalam wtedy no i komisja jje pyta " kim byl z zawodu dr tomasz judym" no to kumpela mysli mysli i mowi - malarzem
na to komisja pan podziekujemy nie zdala pani