• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj a no kawał chłopa he he powiadasz komunijna kasa a ta od chrzcin??????????
Bobo już pojechał ale jutro wraca bo auto musi zostac do piątku

reklama
Dziewczynki tak rozprawiacie o strojach kąpielowych,więc powiadam wam,że skoro na Rasputię(czyli na mnie)strój jest to i na słonika i hipcia też się znajdzie.Hihi u nas na forum prawie cała zwierzęca menażeria jest!

Bietka fiu fiu Igorek dzielny facecik!
Marta super,że Olinek ma już ząbka!
Anisiaj jak przesyłka?

mój był king-kong bo w wieku Oliego ważył 9060 g :-)

bobo ona była mega tlenioną blondi i zrobili ją na czarno i przeszła wielką zmianę ... odpadła bo bała się chyba zdjęć z pająkiem

6 mamo nooo daje czadu mój syn :)

ja już mam strój proszę tanio-ekologicznie :) :-D
8149132309_dd354f1b96.jpg

bobo fajnie że jest zadowolona, ja nie mam tego problemu, ale nie mam nic przeciwko jeśli kobieta to zrobi - natomiast tłuszcz i modelowanie sylwetki, które można zrobić dietą i ćwiczeniami - nie dziękuję :)

Ostatnia edycja:
cos kojarze. ale jakos specjalnie jej nie zapamietalam

powiedzcie mi kochane jakie tabletki sa dobre na pozbycie sie nadmiaru wody z organizmu. mam tak obrzmiale lydki i wogole ze szok.

Pamietam ja, zrobili z niej czlowieka, a potem ona wrocila do swojego "stylu".

Marta, Bobo z chrzcin m zaklepal sobie na patent zeglarski, bo ma w skarbonce tylko polowe ;)

6mamo, m wpadl tylko na obiad i polecial do poradni, do 21 ma klientow. Kochana na pewno dam znac jak mi sie podoba, obiecuje :)

Bietka, ale to on planuje przyjsc za reke z mamusia, zeby poznac zone?;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry