• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

justi widzę różnicę :) nie mówię że na co dzień... dziś spróbowałam, bo się tak porządniej malnęłam :) hehehe
a na codzień jak bobo - krem BB i tusz i heja :-)

rozwiązałam maturę :) zdałabym - na poziomie podstawowym prosty był WOS, czekam na historię :) ciekawe z czym wystrzelą w tym roku :) hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
ja samego kremu nie używam, tylko zazwyczaj jakiś podkład. Mam przebrawienia na buzi po tabsach. I teraz latem to uzywam kremów z dużym filtrem.

a ja teraz jem
8b12767c651302afa2ced6a7ae6344ea.jpg

i pije
w800_h600_ma_bffffff.jpg

idealna dieta na moj tylek :(

witam z poranna kawka :)

bobo olej to odchudzanie bo nie masz silnej woli i szkoda zebys sie katowala ;-)

u mnie dzis znowu pada i zimnooooo a ja musze isc do pracy a chetnie bym polezala pod kocykiem :-)

MILEGO DNIA WSZYSTKIM :)

reklama
Dzien dobry, wszyscy spia, wiec mam chwile :)

u nas jak to ladnie napisala mi justi - sajgon :) dziecko i pies w kolnierzu (po spotkaniu 1:1 z dzikiem ma rany) do tego ja gorzej (w szpitalu dawali ketonal, w domu tylko apap), gdyby nie m, to juz bym zabila wszystkich, albo siebie ;)

Zosia jest cudna, taki przytulak. W szpitalu kazali mi "dopelnic" jej brakujace tygodnie bliskosci, mamy sie duzo z nia tulic, wiec tym bardziej trudno o chwile np.na bb. Jutro mamy wizyte w poradni laktacyjnej, w czwartek Zosia w neonatologicznej, a ja zdjecie szwow. M ma dwa tyg opieki nad nami, wiec powinnam szybko dojsc do siebie.

Laseczki po cc, dlugo dochodzilyscie do siebie? Dlugo krwawilyscie? Jak sobie radzilyscie z bolem?

No dobra, dosc o mnie. Co u Was? Piwo i korektor pod oczy-jestem na tak ;) gdzie gosia, pojawia sie? Co z Marta, bo nic nie kumam. Moze skoro zostalo nas tak malo, czas przejsc na grupe na fb i gadac na luzie?

Sciskam kazda z Was, dziekuje Wam za wsparcie i smsy, przepraszam,ze nie odpisywalam, ale wiem, ze to rozumiecie.

Wstawac spiochy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry