• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta widzę że Oli ma już dwa ząbki:) Kuba też:)

wczoraj przyjechali znajomi którzy będą jego chrzestnymi i kupili mu łóżeczko turystyczne bo mały tak mi goni po swoim ze strach bo tu głową uderzy o szczebelki tu wsadzi nogę miedzy szczebelki i płacze bo nie może wyciągnąć i się bałam że zrobi sobie krzywdę, zaskoczyli mnie nie spodziewałam się chrzciny chyba będą 4 sierpnia:)

Bietka na razie dostał z dwa razy miesko i tak nie bardzo mu wchodzi, rybe mu ugotowałam to tez tak nie bardzo... a olej to ten nasz zwykły do smażenia ?
Aga ma zęby i ja znalazłam bo mnie ugryzł

sam zrobi 2 kroki, ale za rączkę idzie :) puszcza się i stoi sam - 2 kroki i upadek na pupę :)

marta jak gotujesz Oliemu ? na parze ? jeśli mogę coś doradzić to Oli już skończył 6 mcy - więc dawaj mu częściej mięsko - np. 4-5 razy w tyg i rybę raz w tyg :) teraz szybko rośnie, rusza się dużo więc potrzebuje więcej mięska i innych składników odżywczych - to jest zdanie mojej pani dr

Marta, zainwestuj w jedna dobra oliwe i posluzy Ci na dlugo. Nie kupuj najlepszej, ale dobra :) chyba ten Olivier to olej rzepakowy z oliwa, moze spec Bietka pozwoli zastapic :)

Aga, ja tez bym ryczala :) wczoraj ryczalam jak ogladalam foty z oddzialu wczesniakow i to byly foty sprzetu.na jednym byly pokazane te stanowiska obserwacyjne co Zosia lezala kilkanascie godzin i az sie poryczalam. Ciesze sie, ze Dominik zadowolony, to jest przeciez najwazniejsze, a tesciowa niech sp... ;)

Aga, Bobo dzieki kochane, trzymam sie mysli, ze bez szwow bedzie lepiej :) moze mnie tak napieprza przez ta moja pogmatwana budowe? Kto wie... Co do krwawienia, blagam powiedzcie,ze zejde chociaz do poziomu zwyklych podpasek, bo w tych materacach bella mama to oszaleje ;)

Bietka, powiedz Zieciowi, ze Zosia jest dzisiaj w sukience i ze wyglada szalowo ;)

Smerfie, jak tam zakup domu, kiedy reszta formalnosci?

Ostatnia edycja:
Bietka wiem ale na razie nie mam mieska :-( mam rybkę ale kurka kupiłam filety i ości były .... gotuje normalnie w wodzie samej, nie mam garnka na pare

reklama
marta - anisiaj dobrze radzi - Oliwa wyjdzie Cię taniej niż masło w dłuższym użytkowaniu :)

anisiaj AAAAAAAAAAAAAA chcę zdjęcie - DOMAGAM SIĘ STANOWCZO!!!!!!!!!!!!
dokładnie - zmieniamy suwaczek i wklejamy zdjęcia księżniczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry