• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj wow ekspresowo :) i co Zosia je ? bebilon ?

jejku mam tyle pytań :) dobra wrzucam na luz, pomęczę Cię jak dojdziesz do siebie, ale chociaż mms z Zosią ???? wrzucę na g dziewczynkom :) plisssssssssssss

Ostatnia edycja:
reklama
bobo, u nas m mógł byc przy cc w ramach "cegiełki na Fundację św. Zofii", 200zł, niby trwało wszystko 17 minut, ale z nim było mi raźniej, bezpieczniej, więc skoro była okazja to skorzystałam.

bietka, zaraz będzie focia na g, m mi przyniósł lapka więc chwilkę posiedzę.

marta, miałam siarę zaraz po, ale Zosia jako wcześniak nie miała odruchu ssania. w sobotę była wredna położna, strasznie mnie sterroryzowała, że Zosia to len, a ja mam "marne szanse". kazała mi notowac, co godzinę sprawdzała, dogryzała, aż się pobeczałam. od tamtej pory nie mam nawet siary, choc od wczoraj mam lepszy laktator, coś się pojawia, a ja dalej walczę. u nas to podwójnie trudne - ja po cc, ona wcześniak, ale nie tracę nadziei.

Dzień dobry dziewuszki!!!

Ale macie produkcję od rana,na akord lecicie czy co,hihi!!!
Martuś hej!!!Ja tobie z posiłkami dla Olinka nie pomogę bo moje to sklepowo-słoiczkowe żarcie jadły.
Anisiaj dzielna dziewczyna i tak jesteś!!!Ja po cc krwawiłam około 6 tygodni,ale już po około 2-3 tyg mogłam mieć normalnych rozmiarów podpaski.Tak jak Bobo przeciwbólowe brałam tylko w szpitalu i tylko dobę po cc.W domu mnie nic nie bolało.Trzęsiawki nie miałam,a pokarm pojawił się w 3-4 dobie.
Aga teściową się nie przejmuj,najważniejsze,że Dominik zadowolony!!!

M się ze mnie śmieje,że przy nadziei jestem,bo śpię całymi dniami.
Dziś na obiad pierogi ruskie,bo znowu mam lenia.

o rany ruskie pierogi, ale bym zjadła ;) może powiem m, że są dobre na laktacje to mi kupi?;)

6mamo, ja dziś mam 6 dobę i trochę mnie ten brak martwi. Przypuszczam tak jak Marta, że to ze stresu. Jutro mamy tą wizytę, ona trwa 60 minut i jest wyłącznie praktyczna, więc bardzo liczę na jakies wskazówki. kochana, może Twój m ma rację? kiedy testujesz?

bobo, bietka pytajcie póki jestem ;P

ktoś na Was czeka na g,wybaczcie jakość robione komórką

anisiaj szczepilas Zosie ta szczepionka bez rteci? jak sie czujesz jako mamusia? bebilon mleko dajesz? ile Zosia zjada? a w nocy jak? śpi z wami czy z sama w łozeczku? Nucia jak zareagowala na Zosie?

hihi ale mam pytan :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry