• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka na komunii było fajnie ale drętwo, przez moją teściową w sobotę był u nas kuzyn m z prezentem od chrzestnego i babcia m w niedziele przyjechali teście i siostra m z synkiem na popołudniowe nabożeństwo przyjechała chrzestna ale sama potem kawa tort i pojechała do domu nawet mój tata przyjechał i bardzo rozładował atmosferę i od piątku jest u mnie babcia z mamą Dominik szczęśliwy zwłaszcza z prezentów teraz mamy biały tydzień ja się popłakałam jak wchodziliśmy do kościoła ogólnie mamy bardzo przeżywały jedna na mszy zemdlała i ją wynosili

aga no bo to przeżycie jest :) fajnie że tata przyjechał - w sumie mieliście dużo gości a miało być mało, na pewno to było ważne dla Dominika, a teściową się nie przejmuj ... :-)

dzien dobry :)
pospalam dzis sobie :)
anisiaj ja juz w szpitalu nie musialam brac przeciwbolowych bo radzilam sobie z bolem a pozniej jak w domu naprawde bolalo to apap bralam. jak sciagna szwy bedzie lepiej. a brzuch hmmm do dzis mam dretwy jeszcze. krawiilam dosc dlugo bo ok 6-8 tyg i to mnie wkurzalo. tulaj Zosienke ile sie da i cieszcie sie soba :)
agus super ze jestes :) ja chyba tez bym wyla na komuni swojego dziecka.
smerfetko moja dieta to MŻ hihi. ale tak serio mniej jem a chipsow dawno nie jadlam dlatego mialam na nie taka ochote :)

milego dnia wszystkim

troszkę was doczytałam

Anisiaj witaj w domku:) Zosieńka jest przecudna:))

Bobo ja wczoraj w biedronce widziałam body dla maluszków i są śliczne milusińskie kocyki kupiłam Kubie:)

Justi jak budowa idzie kochana???

Smerfi dobrze doczytałam ze kupiliście dom???

6 mamo Marta jeszcze raz wam dziękuję za pamiątki komunijne dla Dominika:)

Gosieńko jak tam remont???

Anis ja w domu też nie brałam żadnych leków miałam za dużo do roboty żeby się zastanawiać czy mnie coś boli pamiętacie byłam sama z 3 dzieci ale za to w szpitalu nie mogłam się pozbierać brałam tylko te zastrzyki krwawiłam ok 5-6 tyg Bobo ma rację jak już ściągną szwy będzie lepiej:) Kuba ma już ponad pół roku a ja mam dalej drętwy brzuch ale już nic nie boli czasem na zmianę pogody

Hej

Bietka powiedz mi kochana jak nie mam masła żeby małemu wrzucic do obiadku to czytałam o żółtku ale nie bardzo wiem o co chodzi? pomożesz?

reklama
żółtko daję zamiast mięsa bo ma bardzo dużo żelaza - a zamiast masła oliwę z oliwek
raz w tyg powinno się podać żółtko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry