reklama

Nasze sprawy...

A ja mam chęć na sałatkę warstwową z tuńczykiem i jakieś ciacho i m zaraz popędzi do sklepu.Hehe ma dziś dzień dobroci!!!
Mam ju[h=5]WSZYSTKIEGO NAJ!!![/h]
ż w swojej spiżarni około 20 słoików dżemu z rabarbaru.
A wczoraj jadłam truskawki,zaszalałam i kupiłam 1 kg za 15 zeta.

reklama
jestem już:)

ale mi zeszło, byłam u babci u taty kase na czynsz zostawić i na zakupach Dominikowi kupiłam spodenki 3/4 Oliwii dresowe i leginsy a Kubusiowi taka niby szczyrkawkę co się obraca we wszystkie strony:)

Bietka pewnie że będe oglądać:))

Justi m przyjedzie za dwa tygodnie na weekend

Aniś czas tylko dla siebie:) super:)

jestem - przeżyłam, nie kupiła nocnika, nie kupiła nic.. i dobrze :)
powiedziałam jej że same ich odwiedziny są dla Igora prezentem ( hahahaaha cytat z anisiaj ;-);-);-))

teraz idę ogarniać wszystko, Igi śpi, a ja zasiadam przed TV - głowa boli, niskie ciśnienie - muszę wytrwać do filmu :)

U mnie też Kubek śpi. Od rana kichał i ma katar :/ ta pogoda mnie dobije, nie wiadomo już jak ubierać to moje dziecię. Dałąm mu witaminki, wysmarowałam i czekam aż się wygrzej to go przebiorę w suchą piżamkę.

bobo zazdroszczę piwka, ja mam wino w lodówce ale jakoś nie mam ochoty

justi zdróweczka dla Kubcia :( u nas nie przestało padać, od 7 rano lejeeeeeeeeeeee non stop :angry::no:

dziewczynki idę się położyć i zażyję ibuprom bo głowa mi pęka... będę z doskoku

bobo my zrezygnowaliśmy z wakacji, miała być słowenia

reklama
Bobo, u nas brak konkretniejszych planów. Może we wrześniu gdzieś na krótki wypad uda się pojechać, ale nie ciśnie mnie ten temat, bo co innego ważniejsze:)
Mieliśmy jutro jechać do dinozaurów do Bałtowa, ale podoba do bani i szkoda się wybierać taki kawał drogi. W dodatku katar a nie chciałabym doprawić Kubolka.
Bietka, mnie tylko ibuprom na czachę pomaga, nie zdarzyło się jeszcze żeby mi samo przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry