reklama

Nasze sprawy...

U Kacpra wczoraj otoczki nie było wczoraj tylko czerwone.Na noc dałam włąśnie ten aerius i dzisiaj jest mniej czerwone ale widoczna lekka otoczka i jest 0,5mm większe.:-(

Na 11 jedziemy do dentysty.Zobaczę co będzie dalej.

reklama
Hej dziewczynki ;)

Gosiu ja bylam ugryziona przez kleszcza i wygladalo to zupelnie inaczej. Ja tsk od jakiegos czasu wygladam po ugryzieniu przez komara , wczoraj juz bzyczaly w calym domu u nas cholery jedne .

Edysidk tylko pozazdroscic wolnego, ja chyba jutro tez pracuje buuu a mam lenia jak stad na ksiezyc

Bobo brawo dla Julci ;)

Anisiaj a przystojny chociaz ten wyprowadzacz ? Zebys mogla chociaz oko nacieszyc ;)

Milego dnia , uciekam dalej do pracy :(

Hej dziewczynki ;)

Gosiu ja bylam ugryziona przez kleszcza i wygladalo to zupelnie inaczej. Ja tsk od jakiegos czasu wygladam po ugryzieniu przez komara , wczoraj juz bzyczaly w calym domu u nas cholery jedne .

Edysidk tylko pozazdroscic wolnego, ja chyba jutro tez pracuje buuu a mam lenia jak stad na ksiezyc

Bobo brawo dla Julci ;)

Anisiaj a przystojny chociaz ten wyprowadzacz ? Zebys mogla chociaz oko nacieszyc ;)

Milego dnia , uciekam dalej do pracy :(

Dzień dobry!
Bobo GRATULACJE dla Julci,zdolna i silna dziewczynka!!!
Małgosiu ja też myślę,że to nie kleszcz,tylko inny owad mógł ukąsić Kacperka.Kleszcz jak gryzie,to od razu zostaje i nie puszcza dopuki tyłek mu ze sto razy nie urośnie.U mnie Franuś tak reaguje na wszelakie ugryzienia.Wtedy postępuje tak jak Justi i oprócz tego dostaje wapno w syropie.Na pewno to nic groźnego!!!
Edysiek ale masz fajnie,wolne itd i takiego skwaru nie masz,normalnie marzenie!!!A w jakiej miejscowości mieszkasz,ja często bywam u rodzinki,więc kiedyś może uda nam się zobaczyć.Fajnie masz z tym biwakowaniem.Mój m i ja też wędkujemy i jesteśmy współautorami wędkarskiej strony w internecie.
Anisiaj czyli Nucia jest prawdziwa dama i nie z każdym z domu wyjdzie.

U mnie w nocy przeszła mega burza,były pioruny tak jasne,że w domu było jasno jak w dzień.Dziś jest za to chłodniej i przyjemniej.

Miłego dnia lejdis!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry