reklama

Nasze sprawy...

Witam i ja. Bobo dołączam do doła. W końcu będzie dół że hoho. To że waga mnie wkurza to jedno. Może nie tyle waga co moje uda. I wszystko pod górkę mi idzie. Dzisiaj to się w końcu poryczałam że nigdy mi się nic nie udaje. Chyba sposobem na zarobienie kasy to ukraść milion.
Anisiaj, super!!!!
Miłego dnia!!!

reklama
justi, bobo przytulam .... ja w czwartek mam dostać @ więc PMS i dół będzie większy!!!!!!!!
bobo no cóż... może jednak spróbujemy diety, mogę z Tobą, mam chore kolana więc ja ewy ćwiczyć nie będę, zostają mi kijki wieczorami - pamiętaj że waga i wygląd zew jest nie ważny, liczy się to że jesteś wspaniałą żoną i matką,
justi.... jeśli mogę nie śmiało coś powiedzieć to rower nie pomaga na uda... wręcz odwrotnie, uda i łydki stają się masywniejsze... przynajmniej ja po spinningu tak miałam, kochana jesteś obrotną buisness women - budujesz dom, jesteś wspaniałą mamą i żoną- głowa do góry!!!!

dla WAS
826.jpg

ja tez dzis pocwicze z ewa. tylko nie wiem co cwiczyc co spala. moze ta nowa plyte z shape sporobuje. bede pic wode duuuzo wody i jesc malo kalorycznie. zobaczymy co wyjdzie.
bietka dziekuje za wsparcie :)

Bobo, nie chodzi o to żeby jeść małokalorycznie, bo zapału na dietę starczy ci max do końca tyg. Kupuj sobie pieczywko ciemne, makaron pełnoziarnisty, zamiast śmietany jogurty, kotlety bez panierki itp. Wychodzą pycha kotlety w folii opiekane. No i 5 posiłków (owoc, jogurt). U mnie najgorzej jest z 5 posiłkami, bo dla mnie to za dużo.
Co do roweru, to też tak słyszałam, ale moja siostra w zeszłym roku właśnie najwięcej w udach straciła.

bobo ja mistrzem fitnessu nie jestem, wiem że wszyscy ją chwalą ale aby spalić tłuszcz potrzebne są ćwiczenia aerobowe - na tętnie ok 70-80% tzn 70-80% Twojego maksymalnego tętna
dlatego aerobik, step, zumba, bieganie, kijki, rower - coś gdzie się po prostu męczysz - spala tkankę tłuszczową a poszczególne ćwiczenia - moim zdaniem są na potem - bo one kształtują mięśnie
ale nie znam ewy , przeleciałam tylko metamorfozę i mi się nie spodobało - jeżeli ona Ci odpowiada to luz - ćwicz
a lubisz bieganie ???

justi no to chyba indywidualne predyspozycje - oraz to ile kto jeździ :)

bietka no wlasnie myslalam zeby biegac ale jak? m po 12 h w pracy a z wozkiem nie bede biegac :(
ewa ma cwiczenia na spalanie ale jakie wlasnie nie wiem bo jest ich tyle ze szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry